Öztürk Kırıkkale için doktor talep etti

Öztürk Kırıkkale için doktor talep etti
Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk; Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde, Sağlık Bakanlığına bir mektup yazarak, Yüksek İhtisas Hastanesi’nde eksik olan doktorların atanmasını talep etti.

SIKINTI DAYANILMAZ BOYUTTA

Konu hakkında açıklama yapan MHP’li Öztürk; “Uzun süreden bu yana Yüksek İhtisas Hastahanesi’nde çok sayıda bölümde doktor bulunmadığı için ciddi mağduriyetler yaşanmaktadır. Doktor olmaması nedeniyle; düzenli tedavileri için Ankara’ya gidip gelmek zorunda kalan hemşehrilerimiz; hem maddi hem de manevi açıdan büyük külfet ve mağduriyet yaşamaktadırlar. Öte yandan özellikle çocuk hastalarımız ve ailelerinin, çocuk nörolojisi, çocuk endokrini ve psikiyatrisi doktorları olmadığı için yaşadığı sıkıntı artık dayanılmaz boyutlara ulaşmıştır.” dedi.

HEMŞERİLERİMİZİN SAĞLIĞI ÖNCELİĞİMİZ

Kırıkkaleli hemşerilerinin sağlığının her şeyden önce geldiğini belirten MHP’li Öztürk; “Bu hayati konunun biran önce çözüme kavuşturulması ve halen doktor bulunmayan Pediatrik Nöroloji, Beyin ve Sinir Cerrahisi, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, Göğüs Cerrahisi, Göz Hastalıkları, Nükleer Tıp, Plastik Cerrahisi gibi bölümlere acil olarak doktor ataması yapılması için Sağlık Bakanlığı’na mektup yazarak, mağduriyetin giderilmesini istedim.” diyerek, sağlığın şakaya, boşlamaya, mazeret üretmeye gelmeyeceğini vurgulayarak, Kırıkkale’nin sağlık alanında sahipsiz olmadığını belirtti.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.