Öztürk, küçük sanayi esnafının beklentilerini dile getirdi

Öztürk, küçük sanayi esnafının beklentilerini dile getirdi
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk, TBMM Genel Kurulu’nda söz alarak Kırıkkale’de faaliyet gösteren küçük sanayi esnafının beklentilerini dile getirdi.

KÜÇÜK SANAYİ ESNAFIMIZI DESTEKLEYELİM
Milletvekili Öztürk TBMM’deki konuşmasında; “ Kırıkkale merkez, Yahşihan ve Keskin Küçük Sanayi Sitelerinde çok sayıda sanayi esnafımız, küresel ölçekte yaşanan ekonomik gelgitlerin ülkemize olan etkileri ve de işlerin düşüklüğünden, borçlarını çevirmekte zorlanmaktadırlar. Bu bakımdan küçük sanayi ve diğer esnafımızın desteklenmesi, vergi, prim borcu ve daha önceki yapılandırma borçlarında kolaylıklar sağlanması, taksit sayısının artırılması bir nebze yüzleri güldürecektir.” dedi.


MKE İŞLERİNİ SANAYİ ESNAFIMIZA YAPTIRSIN
Konuşmasında TOKİ tarafından yapılacak olan yeni sanayi sitesinin biran önce tamamlanması ve taşınacak esnafa da ucuz ve uzun vadeli finansman sağlanması gerektiğini belirterek devam eden Halil Öztürk; “MKE gibi güzide kuruluşlarımızın, ilgili işlerini bu dönemde Kırıkkaleli küçük sanayi esnafımıza yaptırması da fayda sağlayacaktır. Küçük Sanayi esnafımızın çarklarının dönmesi için taleplerinin karşılanacağı tüm düzenlemelere Milliyetçi Hareket Partisi olarak destek olacağız.” diyerek, alın teriyle ekmeğinin peşinde koşanların önündeki engellerin kaldırılması gerektiğini vurguladı.


Haber: Ahmet Gökdemir 
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.