Öztürk, teşkilatıyla birlikte sahada 

Öztürk, teşkilatıyla birlikte sahada 
Öztürk, Ramazan ayında da TBMM ve Parti Genel Merkezindeki çalışmaların dışındaki tüm vaktini Kırıkkaleli hemşehrileriyle geçiriyor. Gerek iftar öncesinde gerekse iftar sonrasında dur durak bilmeyen

BİRLİK VE BERABERLİK SERGİLENİYOR 
Ramazan ayı başladığından beri, MHP İl Başkanı Av. Murat Abalı, Merkez İlçe Başkanı Faruk Akbulut, Kadın ve Aile Komisyonu Başkanı Av. Melike Boran İsmailoğulları, Ülkü Ocakları İl Başkanı Oğuzhan Akpınar, MHP ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte ilçe ve beldelerde iftar programları düzenleyen MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, iftar öncesinde ve sonrasında vatandaşlarla hasbıhal edip onların dertlerini dinliyor.


MUHTARLARIN VE VATANDAŞLARIN DERTLERİNİ DİNLİYOR
Tüm teşkilatların ve partililerin katılımlarıyla gerçekleştirilen iftar programlarında, mahalle ve köy muhtarlarının yanı sıra vatandaşları da tek tek dinleyen MHP’li Öztürk, gerek muhtarların mahalle ve köyleriyle ilgili, gerekse vatandaşların sorunlarıyla birebir ilgilenip çözümü için büyük çaba sarf ediyor. İftar sonrasında da sahur vaktine kadar Kırıkkale’de hemşehrileriyle buluşan MHP Kırıkkale milletvekili Öztürk, sahur sonrası Ankara’ya dönüp sabah erkenden tekrar Meclis mesaisine başlıyor.  


ÖZTÜRK’E İLETİLEN TALEPLER KARŞILANIYOR
MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk’e ilettikleri sorun ve taleplerin büyük oranda karşılandığını ifade eden vatandaşlarsa Öztürk’ün tüm hemşehrilerine sıcak ve samimi bir yaklaşım sergilediğini, mümkün olan her konuda da kendilerine ivedilikle yardımcı olduğunu belirttiler.


MHP VE CUMHUR İTTİFAKINI ANLATIYOR
İftar programlarında yaptığı konuşmalarda Milliyetçi Hareket Partisinin ve Cumhur İttifakının siyaset tarzını ve ülkemiz için sağladıkları kazanımları anlatan MHP’li Öztürk, Cumhur İttifakının 2023 seçimlerinde neden desteklenmesi gerektiğini ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mutlaka yeniden Cumhurbaşkanı olarak seçilmesi gerektiği bilgisini de paylaşıyor. Milliyetçi Hareket Partisinin, Türkiye’nin teminatı olduğunu kaydeden Öztürk, hemşerilerinden MHP’ye olan desteklerini kesmemelerini istiyor.


Haber: Ahmet Gökdemir 
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.