Parlak: “Milletimizin daima yanındayız”

Parlak: “Milletimizin daima yanındayız”
''Asrın felaketi'' olarak nitelendirilen Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremde 11 ilde çok sayıda bina hasar gördü ve binlerce vatandaşımız hayatını kaybetti.

DALGA DALGA BÜYÜYEN YÜREKLERİZ 
Kırıkkale TÜGVA olarak deprem bölgesine destek göndermenin yanında sahada çalıştıklarını söyleyen İl Başkanı Çağrı Parlak, “Depremin ilk gününden itibaren, Kırıkkale TÜGVA olarak depremzedelerimize yardım etmek için seferber olduk. 11 ilimiz için tek yürek olduk. Bu milletin gençleri olarak elimizi taşın altına koyduk. Bir olduk, diri olduk; devletimizin, milletimizin yanında olduk. Gördük ki ülkece yalnız değiliz; sandığımızdan çok daha kalabalık, çok daha büyüğüz. Bugün bir, yarın yüz, diğer gün binleriz. Giderek artan, dalga dalga büyüyen kocaman yürekleriz” dedi. 

HEPİMİZ TEK YÜREK OLDUK 
Devletin tüm gücü ve imkânlarıyla milletinin yanında, görevinin başında olduğu vurgusunu yapan Başkan Parlak, “Bu süreçte birçok görüntüye şahit olduk. Cebinde kalan son parasını feda edeni de gördük, altındaki yatağını bağışlayanı da… Ailesini, evladını bırakıp deprem bölgesine koşanı da gördük; yıkılmış binaların arasında bir nefes peşinde koşanı da gördük. Hepimiz tek yürek olduk” dedi. 

TÜM KALBİMLE TEŞEKKÜR EDİYORUM 
“Türkiye Gençlik Vakfı çatısı altında tüm çalışmalarımıza canı gönülden destek veren gönüllü kardeşlerime ve bu süreçte bölgede bizlerle bizzat çalışan kardeşlerime tüm kalbimle teşekkür ediyorum. Devletimizin ve milletimizin yanındayız, sonuna kadar da olmaya devam edeceğiz. Milletimizin başı sağ olsun, Rabbim yaralılarımıza acil şifalar versin. Durmak yok, yaralarımızı hep beraber saracağız” dedi.

Haber: Burak Çalışkan 
 

 

 

 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.