Pazarcık’a konteyner kent kuruluyor 

Pazarcık’a konteyner kent kuruluyor 
Depremin merkez üssü olarak belirlenen Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde depremzedelerin yaralarını sarma çalışmaları devam ediyor.

HUMMALI ÇALIŞMA SERGİLENİYOR 
İçişleri Bakanlığı tarafından depremin olduğu ilk günden itibaren bölgeye görevlendirilen Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, Valiliğe bağlı ekipler, ilçe belediyeleri, Kırıkkale Belediyesi ve İl Özel İdaresi birimleriyle birlikte çalışmalarını sürdürüyor. Soğuk havada gönülleri ısıtan ekipler, diğer bir yandan depremin hasarının yol açtığı sorunların çözümü noktasında hummalı bir çalışma sergiliyor. 

ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ 
Bölgede evlerini kaybeden ve mağduriyet yaşayan vatandaşlar için ilk etapta 100 adet konteyner kent kurulacak. Hayatın biran önce normalleşmesini amaçlayan çalışmalar kapsamında temel kazma, yol düzenlemesi gibi çalışmalar başladı.  Vali Bülent Tekbıyıkoğlu, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Haluk Karahan ile birlikte depremin merkez üssü Pazarcık ilçesi girişine Kırıkkale İl Özel İdaresi tarafından kurulacak olan 100 adet konteynerler ile ilgili yapılan çalışmayı yerinde inceledi. Yapılan çalışmalarda İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Haluk Karahan ile diğer ekipleri de yer aldı.

Haber: Ahmet Gökdemir 

 

 

 

 


 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.