Pedallar, depremzedeler için çevrilecek 

Pedallar, depremzedeler için çevrilecek 
Kahramanmaraş merkezli 11 il genelinde meydana gelen depremin yaralarının sarılması amacıyla çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

AKYÖN: “EL ELE VEREREK BUGÜNLERİ ATLATACAĞIZ” 
Türkiye Bisiklet Federasyonu, Kahramanmaraş merkezli 11 il genelinde meydana gelen depremin yaralarının sarılması amacıyla sahada etkin mücadelesini sürdürüyor. Yunanistan’da düzenlenecek olan ‘Granfondo Bisiklet Yarışları’nın gelirleri Türkiye’de meydana gelen depremde zarar gören vatandaşlar için aktarılacak. Türkiye Bisiklet Federasyonu As Başkanı Bahattin Akyön, “İnşallah hep birlikte el ele vererek bu günleri atlatacağız” dedi. 

DEPREMZEDE AİLELERİMİZİN YANLARINDAYIZ 
Akyön, “Depremin meydana geldiğini haber alır almaz 77 il genelinde bulunan temsilcilerimizle irtibata geçtik ve bölgeye gerekli yardımların hızlı bir şekilde ulaştırılması amacıyla gerekli çalışmayı koordine ettik. O bölgelere yardım etme amacıyla birlik ve beraberlik içerisinde bir dayanışma ruhuyla mücadele sergiledik. İnşallah ilerleyen süreçte depremin yaralarının sarılması ve halkımızı depremin etkisinden uzaklaştırmak amacıyla halkımızı bisikletle buluşturacağız. Aynı zamanda Yunanistan’da düzenlenecek olan ‘Granfondo Bisiklet Yarışları’nın gelirleri depremzede ailelerimize aktarılacak” şeklinde konuştu.  

Haber: Burak Çalışkan 
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.