PERKOTEK Plaka Tanıma Sistemi

PERKOTEK Plaka Tanıma Sistemi
 Haber Merkezi
Pek çok farklı mekanda kullanılan plaka tanıma sistemi yazılım mühendislerinin üstün çabası ile üretilen ve daimi üyelerin hızlı bir şekilde giriş çıkış yapmalarını sağlayan bir sistemdir.

Plaka Tanıma Sistemi Özellikleri

Plaka tanıma sistemleri pek çok avantaja sahip olan bir kullanıma sahiptir. Bu avantajlara kısaca değinmek gerekirse:

  • Araçların plakasının tespit edilmesini sağlayan database'e sahiptir.
  • Herhangi bir kısıtlama ya da limit olmaksızın plakaların sisteme kaydolduğu bir sistemdir.
  • Plakanın tespit edilmesi bir saniye bile sürmemektedir.
  • Daimi üyelerin hızlı ve güvenli bir şekilde geçişini sağlar.
  • Kameralardan gelen videoların analizi ile otopark plaka tanıma sistemi tanımlanmamış plakaların yetkililere bildirildiği bir programa sahiptir.
  • Hem tek hem de çift satırlı plakaların okunabildiği bir sistemdir.
  • Günün saati fark etmeksizin hem gündüz hem de gece sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır.
  • Ziyaretçilerin de sisteme kaydedilmesini ve kontrol edilmesini sağlayan bir sistem sunar.
  • Birbiri sıra gelen araçların plakalarının da hızlı bir şekilde okunmasını sağlar.

Plaka Tanıma Sistemi Fiyatı

Mekanların güvenliğini ve giriş çıkışı son derecede güvenli bir şekilde gerçekleştiren plaka tanıma sistemlerinin fiyatı tercih edilen modele göre değişim gösterir. Model seçimi yaparak bütçenize uygun ve ekonomik plaka tanıma sistemi fiyatları ile ihtiyacınız olan sistemlere kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Otopark Bariyeri

Otopark güvenliğini sağlayan otopark bariyer sistemleri geçiş kontrolü ile hem iç hem de dış mekanlarda kullanılan sistemlerdir. Her türlü ebatta üretilebilen bariyerler uzaktan kumanda ya da sensör sistemi ile çalışmakta ve hızlı, kolay geçiş sağlamaktadır. Farklı renk seçenekleri ve modeller ile sunulan otopark bariyerleriyle mekanlarınıza en uygun çözümlere kolaylıkla sahip olabilirsiniz.

Otopark Bariyeri Kullanım Alanları

Genel olarak otopark bariyerleri pek çok farklı alanda kullanılabilen ürünlerdir. Bu kullanım alanlarına kısaca değinecek olursak:

  • Havaalanı
  • Site
  • İş merkezleri
  • Plazalar
  • Holdingler
  • Mağazalar
  • AVM alanları

Otopark alanlarının güvenliğini sağlayan bariyerler istenilen zamanlarda açılıp kapanabilen sistemlerdir. Otopark bariyeri sistemlerin kullanımı için kartlı geçiş, parmak izi ya da yüz taraması gibi son teknoloji geçiş yöntemleri kullanılabilir.

Otopark Bariyeri Nasıl Çalışır?

Genel olarak otopark bariyeri modelleri çalışması sırasında kullanılan geçiş yöntemi ile bariyer açılır; aracın geçilmesi ile bariyer sistemi tekrar kapanır. Güvenli geçiş için bariyer tercih edilen geçiş yöntemi dışında bariyer sistemi hareket ettirilmemektedir. Bariyerin altında araç olduğu sürece bariyer sistemi havada durmakta; aracın geçişi ile birlikte bariyer sistemi kapanmaktadır. Aynı zamanda acil geçişe ihtiyaç duyulduğunda sistem serbest geçiş özelliğini aktif hale getirmektedir.

Otopark Bariyeri Fiyatı

Her bütçeye uygun otopark bariyeri fiyatı ve modelleri ile ihtiyacınız olan bariyerlere kolayca ulaşabilirsiniz. Tercih edeceğiniz bariyer modeline ve fiyatına karar verdikten sonra net fiyat bilgisine kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Şifreli Kapı Kilidi

Güvenli alanlar yaratan şifreli kapı kilidi sistemleri güvenlik ve emniyetin çok önemli olduğu günümüzde çok elzem bir ihtiyaçtır. Pek çok farklı model seçenekleri arasından seçeceğiniz doğru model ile ihtiyaçlarınıza uygun çözümlere bütçe dostu fiyatlar ile ulaşabilirsiniz.

Şifreli Kapı Kilidi Nedir?

Şifreli kapı kilitleri kapıların şifre ya da kart aracılığı ile açılmasını sağlayan sistemlerdir. Sıklıkla asansörlerde kullanılan bu sistem ile kart ya da şifre sahibi olan kişiler geçiş yapabilmekte; aksi takdirde asansör sistemi çalışmamaktadır. Sunulan modeller arasında dokunmatik tuşlar ile şifre girişinin yapıldığı dokunmatik şifreli kapı kilidi yer almaktadır. Ayrıca kart okunan kartlı sistemlerde kart okuma yüzeyine tutulmakta ve kapı açılmaktadır. Panelli sistemlerde ise access kontrol sistemi ile personellerin alana giriş çıkış yapması sağlanmaktadır.

Bu modeller müşterilerin farklı ihtiyaçlarına göre tasarlanmış modeller olup alanların güvenliği ve emniyeti bu sayede sağlanır. Mekânın büyüklüğü, hizmet sektörü ve ihtiyaç duyulan güvenlik seviyesine göre size en uygun olan şifreli kapı kilidi kolaylıkla seçebilirsiniz.

Şifreli Kapı Kilidi Fiyatı

Sunulan kapı kilitleri seçim yapılan dokunmatik şifreli kapı kilidi modelleri ve işletim sistemine göre değişim göstermektedir. İhtiyaçlarınıza en uygun modeli seçerek fiyatlar hakkında net bilgi alabilirsiniz. Kaliteli, bütçe dostu ve uzun ömürlü sistemler ile bütçenizi zorlamayan fiyatlar karşılığında ihtiyacınız olan modellere kolaylıkla ulaşma imkanına sahip olabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.