Sağlık tesislerinde inceleme

Sağlık tesislerinde inceleme
​​​​​​​Kırıkkale İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Uğur Tiftikçi beraberindeki heyet ile birlikte taşra teşkilatlarımızdaki sağlık tesislerinde incelemelerde bulundu.

Kırıkkale İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Uğur Tiftikçi beraberindeki heyet ile birlikte taşra teşkilatlarımızdaki sağlık tesislerinde incelemelerde bulundu.

ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ ALDI

Kırıkkale İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Uğur Tiftikçi’nin gerçekleştirmiş olduğu ziyarete Personel ve Destek Hizmetleri Başkan Yardımcısı Fatih Yılmaz ve Uzman Muharrem Sapan eşlik etti. İlk olarak Delice Devlet Hastanesini ziyaret eden heyeti burada Hastane Müdürü Adem Çalkan ile Delice Hastanesi Başhekim Vekili Dr. Gamze Üner karşıladı.

EKSİK OLAN MALZEMELER

Heyet daha sonra sırası ile 112 İlçe Sağlık Tesisi, Sağlık Ocakları ile Çerikli yeni yapılan inşaat alanı ve Balışeyh Entegre Sağlık Merkezini inceledi. Ziyaretlerde personeller ile görüş alış verişinde bulunan Tiftikçi, sağlık tesislerindeki eksik olan tefrişatlarına en kısa sürede giderilmesi için çalışma başlatılması için heyette bulunan yetkililere talimatlar verdi.

KAYNAK: İL GAZETESİ


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.