Sağlıklı nesil, sağlıklı gelecek

Sağlıklı nesil, sağlıklı gelecek
Bu yıl 9’uncusu düzenlenen sağlıklı nesil sağlıklı gelecek Yarışması il ödül töreni gerçekleştirildi. Edebi ve görsel alanda birinci olan altı öğrenciye ödülleri takdim edildi.

Bu yıl 9’uncusu düzenlenen sağlıklı nesil sağlıklı gelecek Yarışması il ödül töreni gerçekleştirildi. Edebi ve görsel alanda birinci olan altı öğrenciye ödülleri takdim edildi.

 

Türkiye Yeşilay Cemiyeti ile Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü arasında imzalanan protokol doğrultusunda bu yıl 9’uncusu düzenlenen Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Yarışması’nın il birincilerine Eski Milli Eğitim Müdürlüğü konferans salonunda düzenlenen törenle ödülleri verildi. Törende ilkokul, ortaokul ve liseler arasında daha önce yarışmaya katılarak edebi ve görsel kategoride birincilik alan altı öğrenciye hediyeleri verildi. 

 

Öğrencilerin ödüllerini Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Yasin Pekuz, Yeşilay Şube Başkanı Muhammet Erkam İşler, Milli Eğitim Şube Müdürü Yalçın Yılmaz, Türk Kızılay Şube Başkanı Mustafa İşler ve Milli Eğitim Şube Müdürü Erdoğan Çakmak takdim etti. Ödül töreni öncesinde konuşma gerçekleştiren Yeşilay Şube Başkanı Muhammet Erkam İşler;  “Bu yarışma ile çocuk ve gençlerin zararlı alışkanlıklara karşı bilinçli bir şekilde yetişmelerine destek vermek; sigara, alkol, uyuşturucu, kumar ve teknoloji bağımlılığının olumsuz ve yıkıcı etkilerini kavramalarını sağlayıp daha güvenli ve daha sağlıklı bir hayat sürmelerine katkıda bulunarak yeni neslin bağımlılıkla ilgili bilinç düzeylerini arttırmak amaçlanmaktadır.”

 

 “İlkokul, ortaokul ve lise kademelerinde öğrenim gören öğrenciler tarafından görsel ve edebi kategorilerde birinci olan toplamda altı öğrencimize bugün hediyelerini takdim edeceğiz. Birinci olan öğrencilerimizi, ailelerini, öğretmenlerini ve okullarını tebrik ediyorum. İnşallah ilimizde birinci olan eserlerden Türkiye derecesi yapanlar olur ve bizleri gururlandırır. Milli Eğitim Müdürlüğümüze de bu yarışmadaki katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. ”dedi.

 

 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.