Şampiyonluk mucize

Şampiyonluk mucize
Bölgesel Amatör Lig (BAL) 6. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Kırıkkale Büyük Anadoluspor, konuk olduğu lider Akşehirspor ile 0-0 berabere kalarak şampiyonluk şansını mucizelere bıraktı.


Bölgesel Amatör Lig (BAL) 6. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Kırıkkale Büyük Anadoluspor, konuk olduğu lider Akşehirspor ile 0-0 berabere kalarak şampiyonluk şansını mucizelere bıraktı.

Ligin 25’inci haftasında deplasmanda Akşehirspor’a konuk olan Kırıkkale Büyük Anadoluspor, ligin kader maçında 0-0 berabere kalarak, taraftarını hüsrana uğrattı. 2 sezondur 3’üncü lig hayali kuran Kırıkkalesporlu taraftarlar, Akşehir maçı sonrası adeta yıkıldı. Sezon boyunca tüm maçlarda yerini alan Kırıkkalsporlu taraftarlar, Akşehir maçında da tribünlerdeki yerini aldı. İlk yarıda her iki takımda temkinli bir oyun sergilerken, ilk 45 dakika 0-0 eşitlikle tamamlandı. Maçın hakemi Serkan Ergün, verdiği kararlarla tepki aldı. 

İkinci yarıya daha istekli başlayan Kırıkkalespor, bulduğu pozisyonları gole çeviremedi. Her iki takımda gol atamayınca karşılaşma 0-0’lık eşitlikle tamamlandı. Bu skorla Kırıkkalespor şampiyonluk şansını mucizelere bıraktı. 

Diğer yandan Kırıkkalesporlu taraftarlar maç öncesi konulan kota nedeniyle tribünlerden çıkartıldı. Taraftarlar ile polis arasında çıkan arbedede yer alan Cumhuriyet Halk Partisi Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal ile Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Erdal Baloğlu da biber gazının etkisinde kaldı. Taraftarların stadyum da kalmasını isteyen Milletvekili Önal ve Baloğlu polisler ile tartıştı. Taraftarlar polis ekipleri tarafından biber gazı sıkılarak stattan dışarı çıkarıldı.

Karşılaşmayı Önal ve Baloğlu haricinde, Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, CHP İl Başkanı Onur Bozdağ ve İş Adamı Haydar Albayrak’ta izledi. 

TOPLU SONUÇLAR
Akşehir Spor 0 – 0 Kırıkkale Büyük Anadoluspor
Keçiören Bağlum 2 – 1 Yeniçağa
Sarayönü Bld. 0 – 2 Çubukspor F.A.Ş.
1926 Polatlı Bld. 2 – 3 Anadolu Üniversitesi
Yeni Çayağzıspor 1 – 2 Karapınar Bld.
Anadolu Üniversitesi 0 – 5 Akşehir Spor


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.