Sarıyer’den Konteyner Kente formalı destek 

Sarıyer’den Konteyner Kente formalı destek 
Yahşihan Belediyesi tarafından geçtiğimiz gün düzenlenen canlı yayın ‘Konteyner Kent Kampanyası’nda futbolcu Uğur Kütük’ün forması açık artırmayla satışa sunulmuştu.

YARDIMLAR HERKESİ DUYGULANDIRDI 
Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesine Yahşihan Belediyesi tarafından kurulacak olan ‘Yahşi Kent’ için düzenlenen konteyner bağış kampanyası için canlı yayın gerçekleştirildi. Gencinden yaşlısına, 7’den 70’e herkesin destek verdiği kampanyada en güzel birliktelik örneği sergilendi.  Üretken belediyecilik anlayışıyla çalışma gerçekleştiren Yahşihan Belediyesi, ‘Asrın Felaketi’ olarak nitelendirilen deprem bölgelerinin yaralarını sarmak amacıyla mücadele sergiledi. 


KAMPANYA BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ 
Depremzedeler için ‘Konteyner Kent’ kampanyası başlatan Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz’ın önderliğinde Kırıkkale’nin önde gelen 16 ismi, Kırıkkale TV, Gazetekale ve Yahşihan Belediyesi’nin ortak canlı yayınında buluştu.  Depremzedelerin konaklaması amacıyla oluşturulan ‘Konut Tipi Konteyner Bağış Kampanyası’ büyük ilgi gördü. Konteyner Kent Kampanyası’nda futbolcu Uğur Kütük’ün forması açık artırmayla satışa sunulmuştu. Futbolcu Kütük’ün formasını 25 bin TL’ye satın İlhan Sarıyer, ‘Tek Yürek Konteyner Kent’ kampanyasına destek sağladı. 


BU HATIRA BİZE NASİP OLDU 
Formayı satın alan İlhan Sarıyer, forma bedelini kampanyaya bağışladı.  Sarıyer, “Kırıkkalespor, Manisaspor ve Yahşihansporun unutulmaz Futbolcusu Uğur Kütük kardeşimiz Depremzede kardeşlerimize katkı anlamında Konteyner yardımı için terlettiği formasını satışa çıkarmıştı, forma da hatıra olarak bize nasip oldu, Allah tüm Deprem bölgesinin yar ve yardımcısı olsun” dedi. 

Haber: Ahmet Gökdemir 

 


 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.