Saygılı imzaladı

Saygılı imzaladı
Bem Bir Sen Kırıkkale İl Şubesi, Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi nedeniyle Belediye Yemekhanesinde Memurlar toplantısı düzenledi. Toplantıda Sosyal Denge Tazminatı sözleşmesi için imzalar atıldı.

MAAŞLARA EK BRÜT 619 TL

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Bem Bir Sen Kırıkkale İl Şubesi, Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi nedeniyle Belediye Yemekhanesinde düzenlenen toplantıya katıldı. Toplantıda Sosyal Denge Tazminatı sözleşmeye imzalar atıldı. Toplantıda konuşma yapan Başkan Saygılı, Ocak 2019 geçerli olmak üzere maaşlara ek Brüt 619 TL, Sosyal Denge Tazminatı anlaşmasının tüm memurlara hayırlı olması temennisinde bulundu.  Başkan Saygılı, “Benim için ilk mesele çalışanımızın hakkını ödemek olmuştur.” diye konuştu.

ALMIŞ OLDUĞUNUZ ÜCRETLER HAYIRLI OLSUN

Başkan Saygılı,  “Almış olduğunuz ücretler hayırlı olsun. Sendika ile yaptığımız görüşmeler sonucu Ocak 2019 geçerli olmak üzere maaşlara ek olarak Brüt 619 TL Sosyal Denge Tazminatı alacaksınız.  Biz her zaman çalışanımızdan yana bütçemizi kullanıyoruz” dedi. Başkan Saygılı konuşmasının ardından Bem Bir Sen Kırıkkale İl Şube Başkanı Tunçay Bulut  ile birlikte Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesini imzaladı. Belediye Memurları ise Başkan Saygılı’ya teşekkür ettiler.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.