Saygılı’dan 28 Mayıs için sıkı markaj

Saygılı’dan 28 Mayıs için sıkı markaj
Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, toplantılar düzenleyerek 28 Mayıs’ta gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek istedi. 

EN YÜKSEK DESTEĞİ ALACAĞIZ 
Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, esnaf ziyaretleri ve hanımlar ile gençlerle buluşmaya devam ediyor. Kırıkkale’nin 14 Mayıs’taki seçimlerde Cumhur İttifakına her zaman olduğu gibi yine en yüksek desteği verdiğini söyleyen Belediye Başkanı Mehmet Saygılı “Seçimler ikinci tura kalsa da Kırıkkaleli hemşehrilerimin desteğiyle 28 Mayıs’ta bu kez daha güçlü bir şekilde Cumhurbaşkanımızı yeniden seçeceğimizden şüphem yok” diye konuştu. 

GENÇLERİN ERDOĞAN’A DESTEĞİ TAM
Ziyaretlerinde ve toplantılarında Cumhurbaşkanı Erdoğan’a destek taleplerini yineleyen Başkan Saygılı Türkiye Yüzyılına doğru adamla gideceklerinin altını çizdi. Gençler ile yaptığı sohbetlerde “Sık sık genç kardeşlerim ile bir araya gelerek çalışmalarımızı ve şehrimiz hakkında ki düşüncelerimizi anlatıyoruz. Projelerimize gençlerin olan ilgisi ve ufku bizlere yön veriyor. Değerlendirmeleri çok kıymetli. Onlara Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın son 20 yılda Türkiye’ye kazandırdığı eserleri anlatıyor onların bilmediği, şahit olmadığı dönemlerde ülkemizin yaşadığı zorlukları anlatıyoruz. Ben inanıyorum ki gençlerimizinde de kendilerine ufuk açan Cumhurbaşkanımıza destekleri tam” ifadesini kullandı. 

GELECEĞİMİZİ SEÇECEKLER
Bu seçim sürecinde bayanların ve gençlerin çok önemli bir yer edindiğini belirten Saygılı “Senelerdir gençlerimiz ve bayan kardeşlerimiz ile muhabbetimiz hep samimi oldu. Bu Pazar ülkemiz için tarihi bir gün, bu gün geleceğimiz şekillenecek. Ben genç kardeşlerimin, bayan kardeşlerimin ve vatandaşlarımızın güçlü ve gelişen Türkiye’ye destek olacaklarına inanıyorum. Her buluştuğumuz ortamda geleceğimizi kendilerinin şekillendireceğini söylüyorum. Özellikle genç kardeşlerim geçmiş zaman Türkiye’sini belki yaşamadılar ama mutlaka büyüklerinden duyduklarına inanıyorum. Tekrar o günlere dönmemek için kendilerinden Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a destek istiyorum” dedi.

Haber: Burak Çalışkan 


 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.