Şehidimiz Özgür Mutlu, Şehadetinin 2. Yılında Anıldı

Şehidimiz Özgür Mutlu, Şehadetinin 2. Yılında Anıldı
2 Aralık 2016 tarihinde Hakkari’nin Çukurca ilçesi Güven Dağı Üs Bölgesinde, PKK’lı teröristlere yönelik operasyonda çıkan çatışmada şehit olan Özgür Mutlu’nun şehadetinin 2. yılında dualarla anıldı.
Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, 2 Aralık 2016 tarihinde Hakkari’nin Çukurca ilçesi Güven Dağı Üs Bölgesinde, PKK’lı teröristlere yönelik operasyonda çıkan çatışmada şehit olan Özgür Mutlu’nun şehadetinin 2. yılı anma yemeğine katıldı.
Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği Kırıkkale Şube Başkanlığı ve şehidimizin ailesi tarafından Kırıkkale Belediyesi Memur Yemekhanesinde düzenlenen anma programında konuşan Vali Sezer, şehitlerimizi ve ebediyete göç eden gazilerimizi rahmet ve minnetle yâd ederek başladığı konuşmasında;
“Bugün, Güven Dağında kahramanca mücadele ederken şehit olan Özgür kardeşimizi anmak için bir arada bulunuyoruz. Güven Dağı, tıpkı Çanakkale’de olduğu gibi teröristlerle neredeyse yüz yüze mücadele edilerek teröristlerden temizlenmiştir. Güven Dağı, terörle mücadelede terörün belinin kırıldığı yerdir. ” dedi.
Kırıkkale’de şehit yakınlarının ve gazilerin birbirlerine olan desteğini, birbirleriyle olan dayanışmasını gördükçe çok mutlu olduğunu dile getiren Vali Sezer,” Şehit yakınlarımız; evlatlarımıza yakışır şekilde birbirleriyle kucaklaşıyorlar, ortak faaliyetler de bulunuyorlar, bir araya geliyorlar “ ifadelerine yer verdi.
Yemek ikramının ardından İl Müftüsü Şahin Yıldırım tarafından tüm şehitlerimiz için Kur’an-ı Kerim tilaveti ve dua okundu.
Programın sonunda Vali Sezer, şehit yakınları ve gazilerle yakından ilgilerek onlarla sohbet etti.

sehadet.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.