Şehit annesinden duygulandıran bağış 

Şehit annesinden duygulandıran bağış 
Yaklaşık üç yıl önce vatan ve millet uğruna oğlu Yasin Baran’ı şehit veren Pakize Baran, depremzedelere yönelik duygulandıran bir bağış yaptı.

UMRE İÇİN BİRİKTİRDİĞİ PARAYI BAĞIŞLADI 
Vatanın bölünmez bütünlüğünü korumak amacıyla 2019 yılında şehit düşen Kırıkkaleli Jandarma Uzman Çavuş Yasin Baran’ın Annesi Pakize Baran, umre için biriktirdiği parayı depremzedeler için bağışta bulundu. Şehit Yasin Baran’ın Annesi Pakize Baran umreye gitmek için biriktirdiği umre parasını depremzedeler için Yahşihan Belediyesinin başlattığı Konut Tipi Konteyner kampanyasına bağışladı. Anne Baran’ı evinde ziyaret eden Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz “Şehidimiz rahmetli Yasin Baran’ın en büyük dileğiydi aslında evlenmeden önce annesini umreye göndermek” dedi. 

BU BİR ANNENİN ÖZLEMİNİ BARINDIRIYOR 
“Pakize annemiz de oğlunun bu dileğini yerine getirmek için biriktirmiş parasını. “Ben umreye gitmesem de olur yeter ki içinde bir vatandaş otursun. Allah razı olsun desin benim için en büyük gurur budur.” diyerek bağışladı konteyner kampanyamıza. Bu para bizim için o kadar değerli ki hem şehidimizin mirası hem bir annenin özlemini barındırıyor. Artık kampanyamız içinde Şehit Yasin Baran adında da bir konteynerımız oldu. Pakize anneme çok teşekkür ediyorum. Allah, şehitlerimizin sevabına bizi nail etsin. Onların şefaatlerine bizi nail eylesin” ifadesinde bulundu. 

Haber: Ahmet Gökdemir 

 

 

 


 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.