Şehit Doktor için mevlit okutuldu

Şehit Doktor için mevlit okutuldu
Konya'da görev yaptığı hastanede saldırıya uğraması sonucu şehit olan Dr. Ekrem Karaya için Yahşihan Belediyesi tarafından mevlit okutuldu.

HEP BİRLİKTE DUALAR EDİLDİ 
Konya'da görev yaptığı hastanede saldırıya uğraması sonucu şehit olan Dr. Ekrem Karaya için Yahşihan Belediyesi tarafından mevlit okutuldu. Mevlit programında Karakaya ve hayatını kaybeden tüm sağlık çalışanları için dualar edildi. Şehit Dr. Ekrem Karakaya’nın ölümünün 40. gününde Yahşihan meydanında gerçekleşen mevlit programına Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, eski Kırıkkale Vali Yardımcısı Mustafa Yılmaz, Yahşihan İlçe Sağlık Müdürü Fatma Sönmez, Kırıkkale Türk Sağlık Sen Başkanı Murat Buluç,  27. Dönem MHP Milletvekili Adayı Dr. Ömer Dedebali, MHP İl Başkan Yardımcısı Tuna Yıldız ve bir çok sağlık personeli katıldı. Kur’an-ı Kerim tilaveti ve duaların ardından Şehit Dr. Ekrem Karakaya için lokma dağıtıldı.


SAĞLIKTA ŞİDDETE KARŞIYIZ
Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz yapmış olduğu açıklamasında, “Konya'da görev yaptığı hastanede saldırıya uğrayıp şehit olan Dr. Ekrem Karakaya kardeşimizi ölümünün 40. gününde düzenlediğimiz mevlit programında dualarla andık. Tüm şehitlerimize Allahtan rahmet diliyor, görev şehidi olan sağlık çalışanlarımızı rahmet ve minnetle anıyorum. Biz hep beraberiz, biriz. Sağlıkta şiddete karşıyız!” ifadelerini kullandı. Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz mevlid programına katılan sağlık personellerine teşekkür ettikten sonra tek tek lokma dağıttı.

ÜZERİMİZE NE DÜŞÜYORSA HAZIRIZ
Düzenlenen programda konuşma yapan Yahşihan İlçe Sağlık Müdürü Fatma Sönmez, “Sağlık camiası yaradanın şifa elini uzatmak için her birimde, her sorumluluğu gerçekleştirmek için, her bir kişiyle fedakâr bir ailedir. Şehit olan kardeşimiz için bir araya geldik. Gerçekten çok başarılı bir hekimdi. Daha şifa dağıtacağı çok hastası vardı ama şehit oldu. Biz onu rahmetle anıyoruz. Bu programı hazırlayan, organize eden başkanımız Sayın Osman Türkyılmaz’a, Sağlık-Sen katılımcılarına ve Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Her zaman sağlıkta şiddetin önlemi ile ilgili üzerimize ne düşüyorsa hazırız.” 

SAĞLIKÇILAR ŞİDDETİ HAK ETMİYOR
Kırıkkale Türk Sağlık Sen Başkanı Murat Buluç yapmış olduğu açıklamasında, “Sağlık camiamız 39 ayrı branşla vatandaşlarımıza hizmet vermektedir. Bu hizmeti verirken de sağlık çalışanlarımız hiçbir zaman sağlıkta şiddeti hak etmemiştir. Ama ne yazık ki bir hasta yakınının saldırısı sonucu doktorumuz Ekrem Karakaya Konya’da şehit edilmiştir. Umarım bu son şehidimiz olur. Başkanımız Osman Türkyılmaz’a acımızı paylaştığı için sendikam ve şahsım adına çok teşekkür ediyorum” dedi. 

Haber: Ahmet Gökdemir

 

 

 

 

 

 

 


 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.