Şehit Şahin, dualarla anıldı 

Şehit Şahin, dualarla anıldı 
Şehit Jandarma Uzman Çavuş Uğur Şahin,  şehit oluşunun 6.Yılında, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği ve şehidin ailesi tarafından düzenlenen programla anıldı.

DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI 
Diyarbakır’ın Sur ilçe merkezinde yürütülen Bayrak 12 operasyonunda 2016 yılında şehit düşen jandarma Uzman Çavuş Uğur Şahin, şehit oluşunun 6’ncı yılında kabri başında dualar eşliğinde anıldı. Duygusal anların yaşandığı anma programında aile yakınları dualar ederek kabir başında gözyaşı döktü. Şehit Şahin’i anma programı Garnizon Komutanlığı Kışla Gazinosunda Şehidimizin ailesi tarafından ikram edilen yemek ile başladı.

HEP BİRLİKTE DUA ETTİLER 
Düzenlenen programa, Vali Yardımcısı Hacı Mehmet Kara, Mühimmat Ana Depo Komutanı Mühimmat Albay Alper Koç, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Barış Cücen, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Yavuz Arısoy, İl Müftüsü Hasan Hayri Yaşar, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdürü Yakup Yeşilırmak, Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Vakfı Müdürü Murat Kılıç, gaziler ve şehit aileleri katıldı.
 

TATIK KÖYÜNE DEFNEDİLMİŞTİ 
Dernek Başkanı Rıfat Öcal, "Şehidimiz Uğur Şahin, Diyarbakır İli Sur İlçe Merkezinde yürütülmekte olan Bayrak 12 operasyonunda 15 Ocak 2016 günü saat 16.50 sıralarında bölücü terör örgütü ile çıkan çatışma sonucu yaralanarak Diyarbakır Asker Hastanesinde yapılan ilk tedavisinin ardından Ankara Gülhane Askeri Tıp Fakültesine sevki esnasında kurtarılamayarak,16 Ocak 2016 günü saat 00.47 de Şehitlik mertebesine ulaşmıştır. Evli ve üç çocuk babası olan Şehidimiz, düzenlenen törenle Kırşehir ili Kaman ilçesi Tatık köyü mezarlığına defnedilmiştir” dedi.

KABRİ ZİYARET EDİLDİ 
İl Müftüsü Hasan Hayri Yaşar tarafından okunan Kuran- ı Kerim ve yapılan dualardan sonra Şehit Uğur Şahin’in Kırşehir ili Kaman ilçesi Tatık köyü mezarlığında kabri ziyaret edildi.
Tatık köyünde bulunan kabir ziyaretine, Kaman Kaymakamı Mehmet Usta, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kırşehir Şube Başkanı Bahattin Kaya, Kaman İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Müftülüğü personelleri katıldı.
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.