Şehit Ümit Çelik dualarla anıldı

Şehit Ümit Çelik dualarla anıldı
Şırnak’ın Silopi ilçesinde usta birliği eğitimini tamamlamakta iken yıldırım düşmesi sonucu Şehitlik mertebesine ulaşan Şehit Ümit Çelik, şahadetinin 2. Yılında kabri başında dualarla anıldı.

Şırnak’ın Silopi ilçesinde usta birliği eğitimini tamamlamakta iken yıldırım düşmesi sonucu Şehitlik mertebesine ulaşan Şehit Ümit Çelik, şahadetinin 2. Yılında kabri başında dualarla anıldı.

6 MAYIS’TA ŞEHADETE ULAŞTI

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şubesi ve Şehit P.Çvş. Ümit Çelik’in ailesi tarafından düzenlenen program ile Şehit Ümit Çelik Şahadetinin 2.yıl dönümde Dernekte ve Şehitlikteki kabri başında anıldı. Program Şehit Çelik’in kabrinin bulunduğu Kırıkkale Şehitliğinde Dernek Başkanı Rıfat Öcal tarafından Şehit P.Çvş. Ümit Çelik’in öz geçmişinin okunması ile başladı. Rıfat Öcal“04 Mayıs 2016 tarihinde Tokat 48.Eğitim Alay Komutanlığı emrinde acemi eğitimini tamamlamış, 07 Haziran 2016 tarihinde Şırnak İli Silopi İlçesi 70. Mknz. P.Tug. Komutanlığı emrinde usta eğitimini tamamlamakta iken 23 Nisan 2017 tarihinde Yıldırım düşmesi sonucu yaralanmıştı. Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak 06 Mayıs 2017 tarihinde Şehitlik Mertebesine ulaşmıştı”

DUALAR EDİLDİ

“Bekâr olan Şehidimiz Ümit Çelik,06 Mayıs 2017 tarihinde Şehitlik Mertebesine ulaşan Şehidimiz,07 Mayıs 2017 tarihinde Öğlen Namazına müteakiben kılınan cenaze Namazı sonrası Kırıkkale Şehitliğinde son yolculuğuna uğurlanmıştı “ dedi. Yuva Mahallesi Şentepe Cami İman Hatibi Salman Kolancı tarafından okunan Kuran-ı Kerim ve Şehitlik Camii İmam Hatibi İsa Erkoç tarafından yapılan dualardan sonra programa katılanlar tarafından Çelik ailesine sabır ve başsağlığı dilekleri iletildi. Program Şehitlikteki diğer Şehitlerin de kabirleri ziyaret edilmesine müteakip Şehidin ailesi tarafından programa katılanlara Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneğinde yemek ikramı ile devam etti. Şehitlik Cami İmam Hatibi İsa Erkoç tarafından okunan Kuran ve Bağış Cami İmam Hatibi Murat Çiğdemtepe tarafından yapılan dualarla Şehit Ümit Çelik ve bütün Şehitler dualarla anıldı.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.