Sertleşme Sorunu Tedavisi Ve Penil Protez Ameliyatı

Sertleşme Sorunu Tedavisi Ve Penil Protez Ameliyatı
 Haber Merkezi
Sertleşme sorunu sıklıkla görülen bir problemdir. Erkeklerin % 50'si sertleşme sorunu yaşamaktadır. İnsanlar arasında iktidarsızlık olarak ta bilenen bu rahatsızlık, iki farklı sebepten dolayı yaşanmaktadır. Bu sebepler fizyo

Genellikle 40 yaş ve üzeri yaşlardaki insanlarda sıklıkla görülen bu rahatsızlık, insanların yaşamını doğrudan etkilemektedir. Kişide cinsel birliktelik için, istek olsa bile gerekli sertliği başlatmak için ya da devam ettirebilmek için yeterli sertleşmeyi sağlayamaması durumuna, sertleşme sorunu denmektedir.

Sertleşme Sorunu Tedavileri Nelerdir?

Sertleşme sorunu yaşayan erkeklerin sayısının, yaklaşık 100 milyon civarı olduğu düşünülmektedir. Bu sorun sıklıkla görülen cinsel işlev bozukluklarının başında yer almaktadır. Sertleşme sorunu için medikal tedaviler ve cerrahi operasyonlar gibi farklı tedavi yöntemleri bulunmaktadır.

Sertleşme sorunu, tedavi ile düzelebilen bir cinsel işlev bozukluğudur. Peki sertleşme sorunu tedavisi nelerdir diye sizlerde merak ediyorsanız, sertleşme tedavileri cerrahi öncesi tedaviler ve cerrahi tedaviler olmak şeklinde iki kategoriye ayrılmaktadır.6388fa258088e.ekler-3.jpg

Cerrahi tedaviler arasında Penil Protez tedavisi bulunmaktadır. Enjeksiyon tedavisi, psikolojik danışmanlık yöntemi, ilaç tedavisi ve vakum cihazı cerrahi olmayan tedavilerdendir. Bu tedaviler arasında en uzun ömürlü ve en iyi performansı sağlayan ise protez tedavisidir. Teknolojinin ilerlemesi ile birlikte farklı özelliklere sahip olan bu protezleri, ufak bir cerrahi operasyon sonrası kullanabilmeniz mümkündür.

Ameliyat Nasıl Yapılıyor?

Öncelikle yapılan işlemlerden biri, hastanın sağlık durumunu detaylı bir şekilde incelemektir. Yapılan test işlemlerinin ardından, herhangi bir sorun yok ise tedaviye başlanmaktadır. Bu doğrultuda hastaya uygun olan protez tipi seçilerek, tedaviye başlanır. Hastaya ve uygulanacak protez modeline göre, lokal anestezi veya genel anestezi yapılmaktadır. Ufak bir cerrahi kesim ile operasyon yapılabilmektedir.6388fa2516485.ekler-2.jpg

Ameliyattan sonra, hasta eve gidebilir veya bir gece hastanede kalabilir. Ameliyat esnasında kan kaybı oranı çok azdır ve ameliyat yaklaşık 1 saatte tamamlanmaktadır. Bu operasyonun başarı oranı %90'ın üzerindedir. Ameliyattan sonra 2-4 hafta boyunca bazı ağrılar, şişlikler ve morarmaların yaşanması gayet normaldir. Ameliyattan 4-6 hafta sonra ise herhangi bir sorun yoksa cinsel birliktelik yaşanabilir.

Protez Taktıranlar Memnun mu?

Sertleşme sorunu tedavileri arasından, protez tedavisini seçenlerin sayısı oldukça fazladır. Ameliyat olan hastalar ile yapılan araştırmalar sonrasında hastaların %95'i eski performanslarından daha iyi bir performans sergilediklerini söylemektedir. Ayrıca bu operasyondan hem hastaların hem partnerlerinin memnun kalma oranı ise %90 civarındadır. Protezlerin tamamı ömür boyu garantilidir. Sizlerde bu tedavi yönteminin fiyatlarını ve detaylarını öğrenmek için http://www.andromed.com.tr/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

6388fa2515ef4.ekler-1.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.