Sevgi ve merhamet timi sahada

Sevgi ve merhamet timi sahada
Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Gençlik Merkezi;  Gençlerin serbest zamanlarını değerlendirmelerine yardımcı olmak, gençleri sosyal, kültürel, sanatsal, bilimsel ve sportif faaliyetlere yönlendirmek gençlerin k

MADDİ KARŞILIK BEKLENMİYOR 
Ayrıca gençlere rehberlik ve danışmanlık yapmak,  gençleri zararlı alışkanlıklara karşı bilinçlendirmek ve gençlerin çeşitli aktiviteler içinde yer alarak sosyal beceriler kazanabilmesi ve paylaşımlarda bulunabilmeleri amacıyla çeşitli çalışmalar yapılıyor. Bu çalışmalardan birisi de gönüllülük kulübü.  Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş, “Gönüllülük Kulübü; Gençlerimizin hiçbir maddi karşılık beklemeden, toplumun yararına olduğu düşünülen bir hedefe ulaşmak amacıyla içinden gelerek ve doğru olduğuna inanarak gençlik merkezlerimiz etrafında gerçekleştirilebilecek her türlü faaliyeti planlamaları ve uygulamaları amaçlanmaktadır” dedi. 

ALTI FARKLI ALANDA YÜRÜTÜLÜYOR 
Güneş, “Gönüllülük Kulübü bünyesinde sevgi ve merhamet timi, eğitim timi, sıfır atık timi, sağlık timi, acil durum ve afet timi, çevre timi olmak üzere altı farklı alanda gönüllülük faaliyetleri yapılmaktadır. Gençlik Merkezlerimizde kurulan gönüllülük kulübü gençlik liderlerimiz, gönüllü gençlerimi ve gönüllü gençlik liderlerimiz ile birçok faaliyete imza atmaktadır.” 

HASTALARIN DAİMA YANLARINDALAR 
“Sevgi ve Merhameti timine üye olan gençlerimiz yerelde de projeler yapmakta ve saha faaliyetleri olarak da bu timin adına yakışır faaliyetler yapmaktadır. Sevgi ve Merhamet timi üye gençlerimiz bu sefer de Yüksek İhtisas Hastanesinde şifa niyetiyle hastalara, hasta yakınlarına, refakatçilere ve hastane personeline çorba dağıtmıştır. Bir kap sıcak çorba da insanlarla iletişim kurabilmemiz, onların yanlarında olduğumuzu hissetmeleri için de bir araç olduğunu düşünüyoruz” dedi.

Haber: Ahmet Gökdemir 


 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.