Sezonun son şampiyonu Kırıkkale gücü

Sezonun son şampiyonu Kırıkkale gücü
Kırıkkale’de ilk defa düzenlenen U12 Erkekler basketbol ligi şampiyonu avaraj ile Kırıkkale gücü basketbol takımı oldu.

Kırıkkale’de ilk defa düzenlenen U12 Erkekler  basketbol ligi şampiyonu avaraj ile Kırıkkale gücü basketbol takımı oldu.

BİRİNCİLİK KUPASININ SAHİBİ OLDU

4 Takımın mücadele ettiği U12 Erkekler ligi son hafta oynanan karşılaşmalarla sona ererken sezonun son maçında Kırıkkale Gücü rakibi Gençlik ve İl Spor Müdürlüğüne karşı 31-29 mağlup olmasına rağmen ilk maçta ki 13 sayılık üstünlüğünü koruyarak birincilik kupasının sahibi oldu. Tribünde ki veliler, sahadaki çocuklarını izlerken yaşanan heyecana ortak olurken son saniyeye kadar çekişmeli geçen maçlardan sonra kupa törenine geçildi.

DERECEYE GİRENLERE ÖDÜL

3.lük ve 4. lük kupalarını alan Kırıkkale Elit Basketbol ve Bahşili Halk Eğitimi kupalarını ve madalyalarını ilimiz basketbol antrenörlerinden Güven Gündüz ve Ertunç takdim ederken, ikincilik kupasını Yeni Mahalle spor salon amiri Hanifi Körpe takdim etti. Birincilik kupasını ise İl Basketbol Temsilcisi Veysel Pekdoğan Kırıkkale Gücüne verdi. İl Temsilcisi Pekdoğan yaptığı konuşmada emeği geçenlere teşekkür ederek özellikle sporcu ailelerine göstermiş oldukları ilgi ve alakanın çok önemli olduğunu vurguladı.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.