Şimşekler deplasman yolcusu

Şimşekler deplasman yolcusu
Türkiye Futbol Federasyonu Bölgesel Amatör Lig 6’ncı grupta 10 puanla ligin beşinci haftasına lider giren temsilcimiz Kırıkkale Büyük Anadoluspor, yarın Yaylacık Gençlik ve Spor ile mücadele edecek.

Türkiye Futbol Federasyonu Bölgesel Amatör Lig 6’ncı grupta 10 puanla ligin beşinci haftasına lider giren temsilcimiz Kırıkkale Büyük Anadoluspor, yarın Yaylacık Gençlik ve Spor ile mücadele edecek.

3 PUAN HEDEFİ İLE GİDECEK

Bölgesel Amatör Lİg (BAL) temsilcisi Kırıkkale Büyük Anadoluspor geçtiğimiz hafta Keçiören Bağlumspor ile berabere kalmasının ardından Yaylacık Gençlikspor hazırlıklarını tamamladı.

Çalışmalarına hafta boyunca aralıksız devam eden olan Kırıkkale Büyük Anadoluspor  deplasmanda 3 puan hedefi ile gidecek.  Antrenör Hasan Basri Kara yaptığı açıklamada, "Keçiören Bağlumspor ile berabere kaldık ve liderliğimizi koruyoruz. İnşallah bu hafta Yaylacık Gençlikspor'dan 3 puan alarak liderliğimizi koruyacağız. Bizlere destek veren herkese teşekkür ediyorum.  3 puan parolası ile çıkacağız. Sezonda en iyi sonucu alarak Kırıkkalesporumuzu en iyi yere getireceğiz.” diye konuştu.

ŞEHRİMİZ BİZE GÜVENİYOR

Kırıkkale Büyük Anadoluspor olarak sezon sonunda bir üst lige yükselmeyi hedeflediklerini belirten Kara, “Bizlere şehrimizin çok büyük bir güveni var. Takımımız için başlatılan çeşitli kampanyalar futbolcularımıza ve ekibimize moral veriyor. Son olarak Kırıkkale uzun yıllar sonrası Ziraat Türkiye Kupası’nda süper lig takımını şehrimizde ağırladı. Kupa maçında tur atlasaydık iyi olacaktı ama nasip değilmiş. Şuanda ki hedefimiz ligde şampiyon olup bir üst lige yükselmektir” şeklinde konuştu.

GÜZEL BAŞARILAR YAKALAYACAĞIZ

Kara, “Bu sezonda iyi oynayarak alacağımız puanlarla Kırıkkale Büyük Anadoluspor'u zirveye taşıyacağız. Şuana kadar hem deplasmanda hem de kendi sahamızda sergilediğimiz futbol güzel gidiyor. Önümüzdeki haftalarda takım daha da birbirine alışacak ve güzel başarılara imza atacağından eminim. Yönetim olarak şuanda iyi noktadayız. Yakalamış olduğumuz bu ivmenin daha da yükselerek, başarımızın artmasını bekliyoruz” dedi.

Kaynak: İl Gazetesi


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.