Şimşekler yeni sezona hazırlanıyor

Şimşekler yeni sezona hazırlanıyor
​​​​​​​Türkiye Futbol Federasyonu Bölgesel Amatör Lig 2019-2020 sezonu için hazırlıklarını sürdüren Kırıkkale Büyük Anadoluspor, Kırıkkalespor yeni sezon kamp hazırlıklarına İl Spor Müdürlüğü tesislerinde başladı.

GEREKEN GAYRETİ GÖSTERECEĞİZ

Kırıkkalespor yeni sezon kamp hazırlıklarına İl Spor Müdürlüğü tesislerinde başladı. Teknik Direktör Hasan Basri Kara yönetiminde 10 gün sürecek ilk etap kampta aerobik genel kuvvet antremanları ile ön hazırlık çalışmaları yapacak. Kulüp Başkanı Ali Rıza Koçoğlu, iyi bir sezon geçirmeleri için gereken çaba ve gayreti göstereceklerini söyledi. Koçoğlu, “Bu yıl sezon başlamadan hedefimizin şampiyonluk olduğunu bütün şehrin bilmesini isterim” dedi.

HERKES İNANSIN ŞAMPİYON OLACAĞIZ

Geçtiğimiz yıl şampiyonluğun kaçtığını dile getiren Koçoğlu, amaçlarının şampiyon olum bir üst lige çıkmak olduğunu vurguladı. Koçoğlu, “Yeni bir oluşum içerisine girdik. Oyuncularımızın hepsi birbirinden kaliteli ve güzel insanlar. İnşallah bu yıl sezona sıkı bir şekilde hazırlanarak, hep birlikte şampiyonluk mücadelesini vereceğimize herkesin inanmasını isterim” şeklinde konuştu.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.