Sorunları çözeceğiz

Sorunları çözeceğiz
​​​​​​​İyi Parti Belediye Başkan adayı Mahir Yılmaz, önceki gün ardiyeciler sitesi ve Keresteciler esnaflarını ziyaret etti.

Esnafların sıkıntılarını dinleyen Yılmaz, ardiyeciler sitesinin kaldırılacağı yönündeki endişeleri giderdi. Yılmaz, ‘Bura ne park olur nede bahçe. Kanalın dibinde bahçemi olur?’ dedi.

ENDİŞELERİNİ DİLE GETİRDİLER

İyi Parti Kırıkkale Belediye Başkan adayı Mahir Yılmaz, beraberinde CHP Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal, İyi Parti İl Başkanı Bülent Altınışık, Demokrat Parti İl Başkanı Hayati Çimen ve Meclis üyesi aday adayları ile ardiyeciler sitesi ve Keresteciler sitesi esnaflarını ziyaret etti. Ziyaretlerde esnafların sorun ve sıkıntılarını dinleyen Belediye Başkan adayı Yılmaz ve Önal, bir sordu bin ah işitti. Ciddi derecede sıkıntı yaşandığını dile getiren Ardiyeciler sitesi esnafları, ardiye yerlerinin kaldırılıp park yapılacağı konusundaki endişelerini Başkan adayı Yılmaz ve Milletvekili Önal’a anlattı.

BÜYÜK BİR KÜLFET GETİRECEK

Site esnaflarının bu konudaki endişelerinin haklı olduğunu ve böyle bir değişikliğin tasvip görmesinin mümkün olamayacağını belirten Belediye Başkan adayı Yılmaz,’millet olarak esnaf olarak büyük bir ekonomik sıkıntı dönemi yaşıyoruz. Bu durumda sitenin kaldırılmasından doğacak maliyeti düşünürken aynı zamanda vatandaşı da düşünmek zorundayız. Burasını kaldırmanın büyük bir külfet getireceği aşikar. Zira bir ardiyenin kaldırılma maliyeti 200 bin lirayı bulur. Yenisin yapılması da büyük külfet getirecektir. Bu taşınma ardiyeci esnafının yok olması demektir. Ve hem esnafa hem de vatandaşa zulümdür. Kaldı ki burası ne park nede bahçe olamaz. Derenin dibinde park mı olur? Memet’in ayağı yere basmıyor. Boş hayal peşinde. ’ dedi.

OTURUP KONUŞACAĞIZ

Ardiyeciler sitesi esnaflarından çoğunun işyerini bırakıp devrettiğini dile getiren site esnafları, Yuva geçidine yeni yapılan köprünün de ciddi sıkıntı ve sorun yarattığına işaret etti. Kamyonların köprüyü kullanamadığını da ifade eden ardiyeciler esnafının sitemleri üzerine konuşan Belediye Başkan adayı Mahir Yılmaz, ‘inşallah Belediyeyi alıp ora bizim yönetimimize geçecek. Ardiyeci Esnaflarımız ve vatandaşlarımız ile oturup konuşacağız. En ağır Ekonomik sıkıntı yaşandığı şu dönemde kimsenin zarar görmeyeceği, herkesin faydasına olacak çözümü bulacağımıza eminim. Zira burası tren yolu ve kanal ile şehirden tecrit edilmiş durumdadır. Kimse endişelenmesin ardiyelerin yeri yerinde kalacaktır“ şeklinde konuştu.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.