Sulakyurtlu kadınlar için renkli etkinlik 

Sulakyurtlu kadınlar için renkli etkinlik 
Vatandaş odaklı hizmetlerinin yanı sıra sosyal ve kültürel alanda da çalışmalar gerçekleştiren Sulakyurt Belediyesi, MHP İlçe Kadın Kolları teşkilatıyla birlikte anlamlı bir etkinlik düzenledi. 

YÖRESEL MÜZİKLE EĞLENDİLER 
Sosyal ve kültürel alanda etkinliklere büyük önem veren Sulakyurt Belediyesi, MHP İlçe Kadın Kolları teşkilatıyla birlikte anlamlı bir etkinliğe imza attı. İlçede yaşayan yüzlerce kadının buluştuğu etkinlikte renkli görüntüler oluştu. Günün yoğunluğundan uzak bir gün geçiren kadınlar, müzik ziyafeti eşliğinde gönüllerince eğlendi. Birlik ve beraberliğin sergilendiği etkinlikte kadınlar, emeği geçen herkese teşekkür etti.

BİRLİK VE BERABERLİK SERGİLENDİ
Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, “İlçemizden Yüzlerce hanımefendinin katılımı ile gerçekleştirdiğimiz programa teşrif edip gelen annelerimize, bacılarımıza, evlatlarımıza ve MHP İl Kadın Kolları Başkanımız Melike Boran İsmailoğulları ve yönetimine, MHP Merkez İlçe Başkanı Faruk Akbulut’a ve MHP yönetimine sonsuz teşekkür ederim. Ayrıca programda emeği geçen Tüm hanımefendilere, yeni MHP İlçe Kadın Kolları Başkanımız Gürcü Zerde ve ekibine çok teşekkür ederim.  Var olsun Cumhur İttifakı. Bir oy Devlet beye, bir oy Tayyip beye” dedi.

Haber: Burak Çalışkan 


 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.