Sulakyurt’ta TOKİ’nin temeli atıldı 

Kırıkkale’nin Sulakyurt ilçesinde Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yapılacak olan konutların temeli atıldı. Belediye Başkanı İsmail Bildik, “Sulakyurt için her alanda mücadelemizi sürdüreceğiz” dedi.

  • Güncel Haberler
  • 07 Nisan 2023
  • 15:11
Sulakyurt’ta TOKİ’nin temeli atıldı 

ATOM KARINCA BİLDİK 
İki dönemdir Sulakyurt’ta belediye başkanlığı görevini yürüten İsmail Bildik, ilçenin her alanda yatırım alması amacıyla hummalı mücadelesini sahada sergiliyor. Spor, sağlık, eğitim ve diğer çalışmaların oluşması amacıyla adeta çalınmadık kapı bırakmayan Bildik, ‘Atom Karınca’ lakabını sahada etkin şekilde yansıtıyor. Bu çalışmaların meyvesini alan Bildik, son olarak ilçeye TOKİ yatırımını kazandırdı. 

72 ADET KONUT YAPILIYOR 
Geçtiğimiz Ocak ayında ihalesi yapılan ve projesi hızlı şekilde hazırlanan TOKİ için temel atıldı. Toplamda 72 adet konut için temel atma çalışmaları başladı. Yaklaşık 1 aylık zemin etüt çalışması yapılan bölgede TOKİ’nin hızlı şekilde yükselmesi için hummalı çalışma sergileniyor. Bildik, “MHP Milletvekilimiz Av. Halil Öztürk başta olmak üzere emek veren herkese sonsuz teşekkür ederim. Sulakyurt’un her alanda güzelleşmesi için çalışıyoruz” şeklinde konuştu. 

Haber: Ahmet Gökdemir 


 

İlginizi Çekebilir

Sulakyurt, fiber altyapıya kavuştu 

İlginizi Çekebilir

Sulakyurtlu kadınlar depremzedelerin yanında 

İlginizi Çekebilir

İlk evim, ilk iş yerim" projesinde konut kuraları çekildi

YORUM EKLE

We'll never share your email with anyone else.

90587

Çay fiyatları zamlandı

Saç Show yarışmasının birincisi Kırıkkale’den 

Yenişehir’in ilk muhtar adayı Özseven oldu 

Polis gücünün gençleri, Türkiye şampiyonu oldu 

İmam hatip şenlikleri düzenlendi

Ankara-Kırıkkale otoyolu yeni dönemde yapılacak 

SIRADAKİ HABERLER