Sulakyurt’ta TOKİ’nin temeli atıldı 

Sulakyurt’ta TOKİ’nin temeli atıldı 
Kırıkkale’nin Sulakyurt ilçesinde Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yapılacak olan konutların temeli atıldı. Belediye Başkanı İsmail Bildik, “Sulakyurt için her alanda mücadelemizi sürdüreceğiz” dedi.

ATOM KARINCA BİLDİK 
İki dönemdir Sulakyurt’ta belediye başkanlığı görevini yürüten İsmail Bildik, ilçenin her alanda yatırım alması amacıyla hummalı mücadelesini sahada sergiliyor. Spor, sağlık, eğitim ve diğer çalışmaların oluşması amacıyla adeta çalınmadık kapı bırakmayan Bildik, ‘Atom Karınca’ lakabını sahada etkin şekilde yansıtıyor. Bu çalışmaların meyvesini alan Bildik, son olarak ilçeye TOKİ yatırımını kazandırdı. 

72 ADET KONUT YAPILIYOR 
Geçtiğimiz Ocak ayında ihalesi yapılan ve projesi hızlı şekilde hazırlanan TOKİ için temel atıldı. Toplamda 72 adet konut için temel atma çalışmaları başladı. Yaklaşık 1 aylık zemin etüt çalışması yapılan bölgede TOKİ’nin hızlı şekilde yükselmesi için hummalı çalışma sergileniyor. Bildik, “MHP Milletvekilimiz Av. Halil Öztürk başta olmak üzere emek veren herkese sonsuz teşekkür ederim. Sulakyurt’un her alanda güzelleşmesi için çalışıyoruz” şeklinde konuştu. 

Haber: Ahmet Gökdemir 


 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.