Sulakyurt’ta toplu iş sözleşmesi imzalandı 

Sulakyurt’ta toplu iş sözleşmesi imzalandı 
Belediyecilik hizmetleri arasında önemli çalışmalara imza atan Sulakyurt Belediyesi, Hizmet-İş Sendikası ile toplu iş sözleşmesi imzaladı. Sözleme kapsamında üyelerin ücretlerine yüzde 121 zam yapıldı. 

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR 
Sulakyurt Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı. Sözleşme gereği üyelerin ücretlerine yüzde 121 zam yapıldı. Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, her alanda hizmetlerinin artarak devam edeceğini söyledi.  Hizmet-İş Sendikası Şube Başkanı Fatih Doğan, “Önce insan önce emek diyen, emeğin ve alın terinin üzerinde pazarlık yapmayan, her zaman çalışanın yanında olan yüzyılın afetinde depremde zorda kalan halkımızın yanında daima yeri alan kıymetli Sulakyurt Belediye Başkanımız İsmail Bildik’e sendikamız, şahsım ve emekçi kardeşlerimiz adına teşekkür ederim. İmzalanan toplu iş sözleşmesi sendikamız üyesi emekçi kardeşlerimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

ÇALIŞANLARIMIZIN DAİMA YANINDAYIZ 
Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik ise “Yaşanan yüzyılın depreminde ölenlerimize rahmet ve sağ kurtulan vatandaşlarımıza Belediye olarak desteklerini ve yaralarımızı hep beraber saracağız. İmzalanan toplu iş sözleşmemizde ise çalışan üyelerimizin her daim en yüksek ve refah içinde yaşamaları için elimizden gelenin en güzelini yapmaya daima hazırız” dedi.

Haber: Ahmet Gökdemir 
 


 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.