Sulakyurt’un 60 yıllık sorunu tarih olacak

Sulakyurt’un 60 yıllık sorunu tarih olacak
Sulakyurt-Balışeyh arasındaki yol yapım çalışmaları aralıksız şekilde devam ediyor. Sulakyurt’un geçmişten gelen 60 yıllık sorunu olan yol çalışmalarının bu yılın sonuna kadar belirli bir etabının bitirilmesi hedefleniyor.

İLÇENİN HER YERİNDE ÇALIŞMALAR VAR 
Başkanlık görevine geldiği günden itibaren gencinden yaşlısına herkesin sevgisini, çalışmalarıyla da takdir toplayan, çalışkanlığıyla da namı diğer ‘Atom Karınca’ olarak anılan Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, ilçeyi yatırımlarla adeta baştan aşağı donatıyor. Altyapısından üst yapısına, çevre düzenlenesinden sosyal alanlarına kadar her hizmeti ince ayrıntısına kadar düşünen Bildik, “Bizler doğup büyüdüğümüz bu topraklara sevdalıyız. En büyük sevdamıza hizmet etmenin gururunu ve onurunu yaşıyoruz” dedi.

19 TANE KESKİN VİRAJ DÜZLÜĞE ÇIKACAK 
Başkan Bildik, “Balışeyh-Sulakyurt arasında önü görülmeyen 19 tane keskin virajlarımız vardı. En büyük sorunumuzdu 60 yılık sorunuydu gelecek 100 yılın sorunuydu. Yolumuz gerçekleşiyor bu yılın sonuna kadar belirli bir etabı bitecek 2023’te tamamlanacak. İnşallah yolumuzun tamamen bitmesiyle birlikte ulaşım anlamında da sorunumuz ortadan kalkacak ve yolda geçen zaman kaybını bitirmiş olacağız. Bütün mücadelemiz Sulakyurt için. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz” şeklinde konuştu. 

BELİRLİ BİR ETABI BİTECEK 2023’TE TAMAMLANACAK 
Cumhur ittifakı kapsamında çalmadıkları kapı, konuşmadıkları kimselerin kalmadığını, gitmedikleri müdürlüklerin olmadığını söyleyen Bildik, “Bu yatırımlarımızın ilçemize kazandırılmasında büyük emeği olan Milletvekilimiz, ağabeyimiz Halil Öztürk’e sonsuz teşekkür ederim. Allah ondan razı olsun.  Bizler Sulakyurt’un kapısını Kırıkkale’ye ve Ankara’ya açık. Milletvekilimiz aracılığıyla Kırıkkale ve Türkiye’ye açılan kapısı olduk. Bu destekler sadece bana değil, bütün ilçe belediyelerimize önemli destekleri oluyor” dedi.

BÜYÜK BİR PROBLEM SONA ERMİŞ OLACAK 
Sulakyurt-Balışeyh yolu yol yapımı çalışmalarının devam ettiğini söyleyen Bildik, “Bazı yollarda virajlarda patlamalar yapılıyor. 40 milyon liralık şuana kadar bir hak edişi yaptılar. İnşallah bittiğinde 19 tane keskin vijraj, 3 tane köy içinden çıkartılarak ve 6 metrelik yolumuz 12 metreye çıkacak. Bundan sonra Sulakyurt - Balışeyh arası 25 dakikaya düşecek. Şuanda 40 dakika. Hem 15 dakika zaman hem de aracın yakıtından ciddi bir tasarruf sağlanacak. İnşallah 2023 yılında bitirilmesi planlanıyor” dedi. 
  
Haber: Ahmet Gökdemir 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.