Tanrıverdi, siyasi çalışmalarına hız verdi 

Tanrıverdi, siyasi çalışmalarına hız verdi 
2023 yılında yapılacak olan seçim kapsamında İYİ Parti’den siyasete hazırlanan iş insanı Tolga Tanrıverdi, teşkilatının ilçe başkanlıklarını ziyaret etti

SORUNLARI HEP BİRLİKTE ÇÖZECEĞİZ 
İYİ Parti Ankara Türk Dünyası ve Yurtdışı Türkler Başkan Yardımcısı Tolga Tanrıverdi, ilçe başkanlıklarına bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. Ziyaretler kapsamında ilçe başkanları ve yönetimleriyle bir araya gelen Tanrıverdi, 2023 yılında yapılması planlanan seçim kapsamında yapılacak ve yapacakları çalışmalar hakkında istişarelerde bulundu. İYİ Parti olarak hem Türkiye genelinde hem de Kırıkkale’de önemli çalışma yapacaklarını vurgulayan Tanrıverdi, “İnşallah iktidara geldiğimizde halkımızın bütün sorunlarını çözeceğiz. Halkımız ekonomik sorunlar eşiğinde mücadele yaşıyor. Bu sorunların artık çözülme vakti geldi” dedi.

KIRIKKALE’DE İŞSİZLİK SORUNU VAR 
Türkiye genelinde olduğu gibi Kırıkkale’de de işsizlik sorunu olduğunu ve bu konuda ciddi projeleri olduğunu söyleyen Tanrıverdi, “İç Anadolu Bölgesi’nin tam merkezinde bulunan şehrimiz Kırıkkale’nin her alanda kalkınması amacıyla çalışma sergileyeceğiz. Gençlerimiz üniversite okuyor lakın sonrasında istediği şekilde iş bulamıyor ve bir işsizler ordusu ortaya çıkıyor. Bu sorunlara çözüm bulmak amacıyla Genel Başkanımız Meral Akşener’in önderliğinde Türkiye için güzel çalışmalar gerçekleştireceğiz” şeklinde konuştu.

Haber: Ahmet Gökdemir  
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.