Tapu Kadastro 172 yaşında

Tapu Kadastro 172 yaşında
Kırıkkale’nin Sulakyurt İlçesinde Sulakyurt Tapu Müdürü Abidin Topaloğlu, Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü’nün 172’nci kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Sulakyurt Kaymakamı Gökhan Dolaş’ı ziyaret etti.

Kırıkkale’nin Sulakyurt İlçesinde Sulakyurt Tapu Müdürü Abidin Topaloğlu, Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü’nün 172’nci kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Sulakyurt Kaymakamı Gökhan Dolaş’ı ziyaret etti.

EN GÜVENİLİR KURUMLARINDAN

Sulakyurt İlçe Tapu Müdürü Abidin Topaloğlu kurumun kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında personeli ile birlikte ilk önce Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtını ziyaret etti. Topaloğlu daha sonra personeli ile birlikte İlçe Kaymakamı Gökhan Dolaş’ı makamında ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Dolaş, tapu ve kadastro teşkilatının önemli bir kuruluş olduğunu belirterek, kurumun kuruluş yıl dönümünü kutladı ve çalışanlarına da görevlerinde başarılar diledi. Ziyaret sonrası açıklama yapan İlçe Tapu Müdürü Abidin Topaloğlu, kurumun 172 yıllık geçmişe sahip olduğunu, ayrıca ülkenin en önemli ve en güvenilir kurumları arasında yer almasının yanı sıra devlet vatandaş ilişkilerinin en yoğun yaşandığı kamu kurumlarından birisi olmasıyla da ayrı bir öneme sahip olduğunu söyledi.

HIZLI VE KOLAY İŞLEM

Vatandaşların güveninin ve mülkiyetinin teminatı olan Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü’nün bir parçası olmaktan gurur duyduklarını belirten Topaloğlu, “Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü bilgi teknolojilerini en iyi kullanan kurum ödülüne sahip olup, taşınmazlara ilişkin mülkiyet bilgilerini devlet güvencesi altında muhafaza etme, güncelleme, taşınmazlara yönelik politikalar belirleme ve yönetme konularında lider bir kurumdur. Bu kurumun bir parçası olan Sulakyurt İlçe Tapu Müdürlüğü de vatandaşlarımıza 172’nci yılında ve sonrasında da en kaliteli hizmeti sunmaya devam edecektir. Sistemimiz, web tapu hizmetleri, tapu takas, e-haciz, e-terkin, parsel sorgulama, e-randevu hizmetleri gibi daha birçok hizmetleri vatandaşlarımıza en iyi şekilde sunarak altyapısını geliştirmeye devam etmektedir. Vatandaşlarımız e-devlet portalı üzerinden ulaşabildikleri web tapu sistemi sayesinde, artık tapu dairesine gitmeden de hızlı, kolay ve güvenilir bir şekilde işlemlerini yapabilmektedirler.” diye konuştu.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.