Tebrik çiçekleri Yiğit Hamza’ya umut olsun 

Tebrik çiçekleri Yiğit Hamza’ya umut olsun 
Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Aday Adayı Melike Boran İsmailoğulları, SMA-Tip1 hastası Yiğit Hamza için örnek bir davranışa imza attı.

MHP MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI MELİKE BORAN İSMAİLOĞULLARI’NDAN ÖRNEK DAVRANIŞ

KIRIKKALE HALKINA SESLENDİ 
MHP Milletvekili Aday Adayı Av. Melike Boran İsmailoğulları, ofisine gönderilecek olan tebrik çiçekleri yerine Kırıkkaleli SMA hastası Yiğit Hamza’ya bağış yapılmasını istedi. Yaptığı örnek davranışla takdirleri üzerine toplayan Melike Boran, sosyal medya hesaplarından da paylaşım yapmayı unutmadı.  Yapmış olduğu örnek davranışla takdirleri üzerine toplayan İsmailoğulları, tebrik hediyeleri yerine Yiğit Hamza’ ya umut olmayı tercih eden Melike Boran, sosyal medya hesaplarından yaptığı duyuruyla da Kırıkkale halkına seslendi. 

HERKESTEN TAKDİR TOPLADI 
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan İsmailoğulları, ““14 Mayıs'ta yapılacak Milletvekilliği seçimleri için Milliyetçi Hareket Partisi’nden A. Adayı olacağımın bilgisini vermiştim. Ofisimize tebrik için çiçek göndermek yerine Kırıkkaleli yavrumuz SMA TİP-1 hastası Yiğit Hamza’ya bağış yapmanız beni bilhassa daha mutlu edecektir. Şimdiden teşekkür ediyorum” dedi.

Haber: Ahmet Gökdemir 


 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.