Tekbıyıkoğlu: “Gazetecilik çok önemli bir vazife”

Tekbıyıkoğlu: “Gazetecilik çok önemli bir vazife”
Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle yerel ve ulusal medya çalışanlarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

GAZETECİLERLE BİRLİKTE PASTA KESTİ 
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle her yıl olduğu gibi bu yılda Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, anlamlı bir etkinliğe imza attı. Gazetecileri günlerinde yalnız bırakmayan Tekbıyıkoğlu, Öğretmen Evi’nde sabah kahvaltısında yerel ve ulusal medya çalışanlarıyla bir araya geldi. Renkli görüntülerin oluştuğu ve gündeme dair hoşsohbetlerin yapıldığı kahvaltıda Tekbıyıkoğlu, günün anısına emekçi gazetecilerle birlikte pasta kesti, hatıra fotoğrafı çektirdi.  Aynı zamanda Anadolu Ajansı Bahşılı temsilcisi Ahmet Yaman’ın doğum gününü de kutladı. 

DEMOKRASİ İÇİN BASIN ÇOK ÖNEMLİ 
Kahvaltıda gazeteciliğin önemine yönelik konuşma yapan Tekbıyıkoğlu, “Bugün 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü aynı zamanda İdareciler Günü. Hem sizin gününüz hem bizim günümüz, sizin ve bizim günümüz kutlu olsun. Böyle bir sofranın başında buluşalım aile ortamında sohbet edelim dedik. Bizim sizlerle her zaman gönül irtibatımız var. Demokrasi anlamında basının yeri ve ehemmiyeti çok kıymetli çünkü demokrasilerde sistem vatandaş ve millet temelli çalışıyor vatandaşlarımızın doğru ve bu bilgiye hızlı şekilde ulaşması çok ama çok önemli.”

SİZLERDEN ÇOK FAZLA BİLGİ ÖĞRENİYORUZ 
“Siz bu vazifeyi yerine getiriyorsunuz aynı zamanda bizimde sizden bir geri beslememiz var idareciler olarak, yöneticiler olarak. Sizlerden edindiğimiz çok fazla bilgi oluyor. Bazen sizden aldığımız bir bilgi ile eksikliğimizi görebiliyoruz. Bu eksikliği kapatmak için mücadele sergiliyoruz hem bizim çalışmamıza katkıda bulunuyorsunuz hem de vatandaşın bilgilendirilmesine önemli katkılarınız var.” 

GAZETECİLERE DİNEK YÖRESEL HEDİYESİ 
“Bu vazife gerçekten önemli bir vazife. Bu uğurda savaş bölgelerinde çalışan veya doğruyu, haklıyı yazdığı için hayatını kaybeden meslektaşlarınız oldu onlara Allah’tan rahmet diliyoruz. Emekli olanlara hayırlı ve uzun ömürler diliyoruz. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü tekrardan tebrik ediyorum. İnşallah daha güzel sofralarda bir araya geliriz. Gününüz kutlu olsun” dedi. Konuşmanın ardından Vali Tekbıyıkoğlu, gazetecilere Kırıkkale’ye ait Dinek Yöresel Ürünlerin bulunduğu hediyeyi takdim etti. 

Haber: Ahmet Gökdemir

 

 

 

 

 


 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.