Telefoncu: “Onu anlamak, geleceğe dair asla umutsuz olmamaktır"

Telefoncu: “Onu anlamak, geleceğe dair asla umutsuz olmamaktır"
Millî Eğitim Müdürü Hayati Telefoncu, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü ve Atatürk Haftası dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

GÜÇLÜ TÜRKİYE CUMHURİYETİ'NİN TEMELLERİNİ ATANDIR
Telefoncu mesajında, Atatürk'ün Türk milletinin ölümsüz önderi olduğunu hatırlattı. Ülkemizi ilelebet payidar kılmak için her fedakarlığın yapılması gerektiğine dikkat çeken Telefoncu mesajında, "Bu kadim devleti bir kere daha vatan yapan, imanının verdiği kuvvetle toprağını savunmak için toprağa düşmekte tereddüt etmeyen Türk milletine önderlik eden, bugünkü büyük, güçlü Türkiye Cumhuriyeti'nin temellerini atan, ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete irtihalinin 84. yıl dönümündeyiz.

EN GÜÇLÜ ŞAHLANIŞI ONUNLA VAKİ OLMUŞTUR
 "Bu millet kılı kıpırdamadan dava uğruna canını vermeye razı olmasaydı ben hiçbir şey yapamazdım." diyerek milletinin bağımsızlıkla olan bağını kendinden yüce tutan Atatürk, asil Türk milletinin ölümsüz önderidir. Hazin bir sona yaklaşan milletinin en cesur, en güçlü şahlanışı onunla vaki olmuştur. Dağılmış bir milletten büyük bir devlet oluşturmuştur. Onu anlamak, yoksul bir milletin yeniden ayağa kalkışının gururudur. Onu anlamak, geleceğe dair asla umutsuz olmamaktır.” 

HATIRANI BİR KEZ DAHA SAYGIYLA YÂD EDİYORUM
“Onun kararlılığını, azmini, cesaretini bugünlere taşırsak ancak onu doğru anlamış ve yaşatmış oluruz. Güzel vatanımızın yılmaz, cesur, umut dolu savunucuları olursak; çalışkanlığımızla dünyaya örnek teşkil edersek, iyi insanlar yetiştirirsek aydınlık yarınlarımıza ve Türkiye'mizi ilelebet payidar kılmak için elimizden gelen her fedakârlığı yaparsak işte o zaman, onun ve aziz silah arkadaşlarının ruhları şad olur.  Aziz Atatürk; Yüce milletimiz sana minnettar. Hatıranı bir kez daha saygıyla yâd ediyorum." ifadelerine yer verdi.

Haber: Ahmet Gökdemir 
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.