Temizlik işçileri ile sokak süpürüp, çöp topladılar

Temizlik işçileri ile sokak süpürüp, çöp topladılar
Çocuk Hakları İl Komisyonu Üyesi Çocuklar Belediye Temizlik işleri personeli ile birlikte Hüseyin Kâhya Parkını temizlediler.

FARKINDALIK OLUŞTURULUYOR

Çocuk Hakları İl Komisyonu Üyesi çocuklar temizlik projesi kapsamında Belediye Temizlik işleri personeli ile birlikte Hüseyin Kahya Parkını temizlediler. Farkındalık yaratmak için çalışma gerçekleştiren temizlik çalışmasının ardından Çocuk Hakları İl Komisyonu Üyesi Çocuklar yaptıkları açıklamada, “Bizler sadece eğitimlerimize önem vermiyoruz. Emeğin en yüce değer olduğu bilinciyle emeğe de, insana da saygılıyız. Bu nedenle bugün belediyemizin temizlik işçileri ile birlikte Hüseyin Kâhya Parkını temizledik. Emeklerini bizlerle paylaştıkları için belediye çalışanlarına teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştular.

ÖĞRENCİLERE TEŞEKKÜR ETTİLER

Temizlik personelleri ise çalışmalarından ve farkındalık projelerinden dolayı Çocuk Hakları İl Komisyonu Üyesi Çocuklara teşekkür ettiler. Örnek bir davranışa imza attıklarını belerten personeller öğrencilere duyarlı davranışlarından dolayı tebrik ediyoruz diye konuştular.

 

Kaynak: İl Gazetesi


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.