Trafik Kazası: 1 yaralı

Trafik Kazası: 1 yaralı
Trafik Kazası: 1 yaralı. Kırıkkale'nin Güzeltepe Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde bir kişinin yaralandığı trafik kazası meydana geldi. Kazada sürücülerden biri araçtan güçlükle çıkarılabildi.
Kırıkkale'nin Güzeltepe Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde bir kişinin yaralandığı trafik kazası meydana geldi. Kazada sürücülerden biri araçtan güçlükle çıkarılabildi.
   KAFASINDAN YARALANDI Olay, dün akşam Atatürk Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 71 FA 864 plakalı aracın sürücüsü O.B., aracını park ettiği cadde üzerinden sinyal vermeden yola çıktı. Arkadan gelen 06 RKL 27 plakalı araç sürücüsü V.U. ise ani fren yapmasına karşılık, 71 FA 864 plakalı araca çarparak durabildi. Çarpışma sonrasında her iki araçta da ciddi hasar meydana gelirken, 71 FA 864 plakalı aracın sürücüsü güçlükle araç içerisinden çıkarılabildi. Kafasından yaralanan O.B. olay mahalline gelen ambulans ile Yüksek İhtisas Hastanesine kaldırıldı. Kaza sonrası 30 dakika trafiğe kapanan yol, araçların yoldan çekilmesi ile birlikte tekrar trafiğe açıldı. Polis, kaza ile ilgili raporu tutanaklara işledi.  

trafik-kazası.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.