Türkiye'de ilk beşin içinde

Türkiye'de ilk beşin içinde
Türkiye’de ilk beş besi çiftliği arasında bulunan, Kırıkkale’nin 30 yıllık kurbanlık ihtiyacını karşılayan ve Kırıkkale’de besicilikte ki ilkleri oluşturan Demirel Besi Çiftliği, iki çiftlik ve 400 büyük baş kurbanlık ile satışlarına başladı.

30 YILDIR KURBANLIK İHTİYACINI KARŞILIYOR

Kırıkkale’nin büyük baş kurbanlık tedarikçisi ve Kırıkkale’nin 30 yıllık kurbanlık ihtiyacını karşılaşan Demirel Besi Çiftliği, bünyesinde bulunan iki çiftlik ile kurbanlık satışlarına başladı. Kurban Bayramına bir ay gibi bir süre kalması ile birlikte her kesime göre kurbanlık bulunduran Demirel Besi Çiftliği, Kırıkkale’nin en büyük besi çiftliği olma özelliğinin de sahibi. Demirel Besi Çiftliği, Ballı Mahallesi (Balışelh Sulakyurt 2. Km) Balışeyh ve Kimeski Yolu Üzeri 3 km uzaklıktaki iki çiftlikte hizmet veriyor.

ÇOK İDDİALILAR

Çok iddialı ve kendilerinden daha iyisinin olmadığını söyleyen Demirel Besi Çiftliği Sahibi Mahir Demirel, “Kurban Bayramımız yaklaşıyor. 400 büyük baş kurbanlıklarımız var. 30 yıldır Kırıkkale’nin kurbanlık ihtiyacını karşılıyoruz aynı zamanda büyük baş kurbanlık tedarikçiliği de yapıyoruz” ifadelerini kullandı. Kurbanlık alırken vatandaşların dikkat etmesi gerekenleri de söyleyen Demirel, vatandaşların kapak atmamış hayvanlara dikkat etmesi gerektiğinin de altını çizdi.

İSLAM’İ ŞARTLARA UYGUN KESİM

Demirel, “Veteriner hekim kontrolünde havadar ortamda kurbanlıklarımız tamamen kayıtlı ve küpelidir. Canlı kurbanlıklar isteğe göre ücretsiz eve teslim edilir. Kurbanlıklarla ilgili bilgileri çiftliğimizden alabilirsiniz. Aldığınız kurbanlıklarınız hijyenik mezbahamızda İslam’i şartlara uygun olarak profesyonel kasaplarımız tarafından kesilmektedir. Kurban kesim noktamızda sabah kahvaltısı ikramımızdır. Kurban kesimi sonrası kurbanlıklarınız en iyi şekilde paketlenerek aracınıza kadar teslim edilir” dedi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.