Türkyılmaz, deprem bölgesine yardım kampanyası başlattı

Türkyılmaz, deprem bölgesine yardım kampanyası başlattı
Yahşihan Belediyesi, depremden etkilenen bölgelere ulaştırılmak üzere yardım kampanyası başlattı. Belediye önüne kurulan çadırda çocuk bezi, çocuk maması ve battaniye yardımları toplanarak deprem bölgesine ulaştırılacak.

“ŞİMDİ BİRLİK OLMA ZAMANI”
Olası her felakette her zaman desteklerini sürdüren Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, deprem sonrası Yahşihan ilçesinde yaşayan vatandaşlardan yardım topladıklarını bildirdi. Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, Kahramanmaraş, Hatay, Gaziantep, Adana, Osmaniye, Diyarbakır, Malatya ve Şanlıurfa olmak üzere birçok ilimizde hissedilen depremler nedeniyle mağdur durumda kalan vatandaşlar için yardım kampanyası başlattı. Başkan Türkyılmaz, ilçedeki vatandaşlara bu noktada duyarlı olmaları noktasında çağrıda bulundu. Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, konuyla ilgili: “Şimdi el ele verip birlik olma zamanı. Depremden etkilenen binlerce vatandaşımıza yardım eli uzatmak amacıyla çocuk bezi, çocuk maması ve battaniye yardımlarınızı bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.

“HEPİMİZİN İÇİ YANIYOR”
En çok çocuk maması, çocuk bezi ve battaniye ihtiyacı olduğunu bildiren Başkan Türkyılmaz “Vatandaşlarımızdan beklentimiz böyle acı bir felakette duyarsız kalmamalarıdır. Hepimizin içi yanıyor. Elimizden gelen desteği her felakette olduğu gibi bugün de göstereceğiz. Vatandaşlarımızdan çocuk bezi, çocuk maması ve battaniye desteği bekliyoruz. Amacımız en kısa sürede yardımları toplayıp ihtiyaç duyulan illere götürmektir. Kahramanmaraş, Hatay, Gaziantep, Adana, Osmaniye, Diyarbakır, Malatya ve Şanlıurfa olmak üzere birçok ilimizde hissedilen depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralanan vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.” şeklinde konuştu. Belediye yetkilileri Yahşihan Belediyesi önüne kurulan çadırda yardımları kabul etmeye devam ediyor.

Haber: Burak Çalışkan


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.