Türkyılmaz, halk günleri ile model oldu

Türkyılmaz, halk günleri ile model oldu
9. halk gününü Yahşihan Aile Çay Bahçesinde basına açık olarak düzenleyen Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, belediyecilikte örnek olmaya devam ediyor.

9. halk gününü Yahşihan Aile Çay Bahçesinde basına açık olarak düzenleyen Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, belediyecilikte örnek olmaya devam ediyor.

MİNİBÜS SORUNUNA ÇÖZÜM

Yahşihan’da minibüslerin çok hızlı ilerlemesi ve kendi rotaları dışında hareket etmeleri şikâyeti üzerine Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, “ Gerekirse tüm minibüslerde bir zabıta görevlendireceğiz ve her minibüse GPRS yerleştirerek eş zamanlı olarak nerede olduğunu göreceğiz” dedi.

DÜĞÜN SALONU PROJEMİZ VAR

Halkın şikâyetlerinden biride park eksikliği ve düğün salonu olmaması oldu, bunun üzerine Türkyılmaz “ Aklımızda bazı projeler var önümüzdeki 1,5 yıl içerisinde Kızılırmak kenarına bir düğün salonu yapmayı düşünüyoruz” dedi.

YAHŞİHAN’IN TRAFİK SORUNU ÇÖZÜLÜYOR

İlçedeki trafik sorununa da değinen Türkyılmaz “ İlçe Trafik Komisyonu kurduk bu komisyon Yahşihan’ın 20 yıllık trafik röntgenini çekecek ve bu şekilde trafik sorunlarına çözüm bulma konusunda ilk adımları atmış olacağız” dedi.

TÜRKYILMAZ MÜJDEYİ VERDİ

Yahşihan’daki camilerin cuma ve bayram namazlarında yetersiz kaldığını belirten Türkyılmaz, bir dernek kuracaklarını ve bu dernekten gelen parayla caminin temelini atacaklarını bunun yanı sıra yeni bir belediye binası ve 5 katlı bir kompleks yapacakları haberini verdi, tüm bunlar üzerine Türkyılmaz halktan alkış aldı.

BASINDAN TÜRKYILMAZ’A TEBRİK

Mikrofonu basın görevlilerine uzatan Türkyılmaz, soru beklerken tebrik aldı. Mikrofonu eline alan eski TRT Muhabiri Abdurrahman Keskin, şunları söyledi: “30 yıldır gazetecilik yapıyorum. Dünyanın birçok yerini gezdim ama böyle bir yönetimle karşılaşmadım. Halkla iç içe halkın derdini dinleyen… Bu yönetim biçimiyle sadece Yahşihan’a değil tüm Kırıkkale’ye örnek oluyorsunuz.”

Eş zamanlı olarak sosyal medya üzerinden canlı olarak yayınlanan halk günü, samimi ve renkli görüntülere de sahne oldu.    


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.