Türkyılmaz talimatı verdi

Türkyılmaz talimatı verdi
Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, Zabıta Müdürü Adem Akbağ ile ilçe içerisinde bulunan muhtelif işyerlerinde ve sahada teftişe çıktı. Yeni Sanayi Sitesi kavşağında bulunan bir restaurantın yerine itfaiye Müdürlüğü kurulması için talimat verdi.

YENİ SANAYİ SİTESİ KAVŞAĞINA İTFAİYE MÜDÜRLÜĞÜ

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, Zabıta Müdürü Adem Akbağ ile ilçe içerisinde bulunan muhtelif işyerlerinde ve sahada teftişe çıktı. Yeni Sanayi Sitesi kavşağında bulunan bir restaurantın yerine İtfaiye Müdürlüğü kurulması için talimat verdi.

EKSİKLİKLERİ YERİNDE TESPİT EDİYOR

Mazbatasını alarak ilk günden itibaren hızlı şeklide çalışmalarına başlayan Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, ilçesine hizmet etmek için sabah 06.30’da mesaiye başlıyor. Halkın takdirini ilk gün itibariyle toplayan Türkyılmaz, Zabıta Müdürü Adem Akbağ ile ilçe içerisinde bulunan muhtelif işyerlerinde ve sahada teftişe çıktı. Bayraktepe ve Seyrantepe Mahallelerini gezen Türkyılmaz Mahallelerin eksiklerini yerinde tespit ediyor

İTAFİYE VE ZABITA MÜDÜRLÜĞÜNE YENİ YER

Yeni Sanayi Sitesi kavşağında bulunan bir restoranın yerine İtfaiye Müdürlüğü kurulması için talimat veren Başkan Türkyılmaz işletme sahibi ile görüşerek, kimsenin mağdur olmaması noktasında gerekli çalışmaların da yapılacağını bildirdi. Aynı zamanda zabıta müdürlüğü içinde yer arandığı bildirildi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.