Türkyılmaz, “Yaz Okulunda yetenekli öğrencileri keşfedeceğiz”

Türkyılmaz, “Yaz Okulunda yetenekli öğrencileri keşfedeceğiz”
Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, basın mensupları ile bir araya gelerek, belediye olarak yapacakları Yaz Okulu hakkında bilgi verdi.

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, basın mensupları ile bir araya gelerek, belediye olarak yapacakları Yaz Okulu hakkında bilgi verdi.

 

AİLE ÇAY BAHÇESİ HALKA AÇILDI

Yahşihan Belediyesi Aile Çay Bahçesinde Yaz Okulu bilgilendirme toplantısını gerçekleştiren Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, hem basın mensuplarına açıklama yaptı, hem de sorulan sorulara yanıt verdi.  Başkan Türkyılmaz, “Yahşihan Belediyesi Gençlerin ve çocukların Spor ile iletişim, spor ahlakı ve spor kültürüyle yetişmesi yaz tatillerinin en iyi şekilde değerlendirilmesi açısından spor branşlarında yetenek tespitleri yapılarak kulübümüzün çatısı altında eğitimlerinin devam etmesi ileride hem başarılı bir sporcu hem de eğitim, kültür ve sanat alanında yaz aylarının daha verimli geçirmelerine ve tatil yaparken de kendilerini geliştirme şansı yakalamaları için tam gün olarak eğitim, sanat, kültür ve spor okulu açıyoruz.”

 

KAYIT TARİHİ-İSTENİLEN BELGELER VE ŞARTLAR

“Yaz Okulumuz 2 etaptan oluşacak. 1. Etap 1 Temmuz-9 ağustos arası. 2. Etap ise 19 Ağustos – 1 Eylül tarihleri arasında yapılacak. 200 öğrenci alacağız. Kayıtlar 17 Haziran ile 29 Haziran arası gerçekleştirilecek. Takım sporları; Futbol, Basketbol, Voleybol. Bireysel Sporlar; Yüzme, Jimnastik, Tenis, Eğitimsel Oyunlar, Binicilik. Kültür ve Sanat derslerimiz; Resim, Müzik, Drama, Din Bilgisi, Yabancı Dil. Takım ve bireysel spor branşları öğrenci talepleri doğrultusunda açılacak olup uzman hocalar nezaretinde verilecektir. Öğrencilerimizin ulaşım ve öğle yemekleri Yahşihan Belediyesi tarafından temin edilecektir” dedi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.