Türkyılmaz’dan “Komşum Nasılsın” programına büyük destek

Türkyılmaz’dan “Komşum Nasılsın” programına büyük destek
Hem belediyecilik hem de siyasi çalışmalarına hız kazandıran Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, ev ziyaretlerini sürdürüyor.

VATANDAŞLAR DESTEK SAĞLIYOR
Milliyetçi Hareket Partisi’nin Türkiye genelinde başlatmış olduğu ‘Komşum Nasılsın’ programı, Kırıkkale’nin Yahşihan ilçesinde uygulanmaya başlandı. Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz’a destek amacıyla ilçede ikamet eden vatandaşlar ev ziyaretleri gerçekleştiriyor ve yapılan çalışmaları anlatıyor. Yapılacak olan çalışmalar için talep ve öneri toplayan vatandaşlar, bu sorunları Türkyılmaz’a ileterek kısa süre içerisinde çözüm bulunmasını sağlıyor.

GİRİLMEDİK GÖNÜL BIRAKMIYORUZ
Destek sağlayan herkese teşekkür eden Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, “Hz. Ali’nin ‘Senin olmadığın yerde seni savunan gerçek dostlarındır’ sözüyle ‘Komşum Nasılsın?’ temalı ev oturmalarımızla çalınmadık kapı, girilmedik ev-gönül bırakmıyoruz. Geçmişte olduğu gibi her zaman vatandaşlarımızın yanında oluyoruz olmaya da devam edeceğiz. Yahşihan için her alanda elimizden gelen çaba ve gayreti göstermek için mücadele ediyoruz” dedi.

Haber: Burak Çalışkan


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.