Üç puanı tek golle aldık

Üç puanı tek golle aldık
Bölgesel Amatör Lig 6’ncı grupta şampiyonluk mücadelesi veren Kırıkkale Büyük Anadoluspor, kendi evinde ağırladığı Karaman Belediyespor’u ilk yarısı 0-0 biten karşılaşmada 57’inci dakikada Nizamettin’in attığı gol ile 1-0 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu

Kırıkkale Büyük Anadoluspor kritik haftada konuk ettiği Karaman Belediyespor’u 1-0 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu.

Kırıkkale Büyük Anadoluspor BAL liginin 24. Haftasında Karaman Belediyespor’u konuk etti. Fikret Karabudak Stadyumu’nda oynanan mücadele oldukça gergin başladı. Galibiyet arzusunda olan ve maçın stresini üzerinde hisseden Kırıkkale Büyük Anadoluspor, sahada büyük bir mücadele örneği sergiledi. 16.dakikada Murat Demirezen’e verilen haksız kırmızı karta rağmen geri çekilmeyen ve tüm hatlarıyla yüklenen temsilcimiz bir türlü istediği pozisyonları üretemedi. Ofansif anlamda etkisiz olan ilk yarıyı 0-0 tamamladı.

Mücadelenin ikinci yarısında baskılı bir oyunla başlayan Kırıkkale Büyük Anadoluspor, 47.dakikada önemli bir fırsattan yararlanamadı. Bikoko’nun şutunda defansa çarpan top az farkla dışarı gitti. Karşılaşmada mücadele üst seviyede olurken, maça 10 kişiyle devam eden temsilcimiz rakibine göre üstün bir oyun ortaya koydu. 57.dakika frikik kullanan Nizamettin müthiş bir vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi. Mücadelenin devamında 78.dakikada Nizamettin ile gelişen atağımızda kaleci kalesini terk etti ve topu takım arkadaşına gönderdi. Bu arada pozisyonu iyi takip eden Nizamettin topu çalarak Bikoko’ya aktardı. Bikoko’nun şutu direkte patladı. Kalan dakikalarda pozisyon olmayınca mücadele 1-0 Kırıkkale Büyük Anadoluspor galibiyetiyle tamamlandı.

Kırıkkale Büyük Anadoluspor evinde Karaman Belediyespor 1-0 yenerken, lider Akşehirspor’da Eskişehir deplasmanında Anadolu Üniversitesi’ni 5-0 mağlup etti. Şampiyonu 25. Haftada oynanacak olan Akşehirspor-Kırıkkale Büyük Anadoluspor mücadelesinin sonucu belirleyecek.
MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI
16.Dakikada murat Demirezen, bariz gol fırsatı yakalayan rakip oyuncu cihan’a müdahalesi sonucu kırmızı kart gördü.

47.dakikada Bikoko’nun şutunda defansa çarpan top az farkla dışarı gitti.

57.dakika frikik kullanan Nizamettin müthiş bir vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi.

78.dakikada Nizamettin’in presinde topu alan Bikoko’nun şutu direkte patladı.

Kaynak: Yenigün Gazetesi / Mehmet Ali Soyer


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.