Ülkü Ocakları, deprem bölgesinde yürekleri ısıttı 

Ülkü Ocakları, deprem bölgesinde yürekleri ısıttı 
Meydana gelen depremin ardından bölgeye intikal eden Kırıkkale Ülkü Ocakları, enkazda arama kurtarma faaliyetlerine katıldı. İl Başkanı Oğuzhan Akpınar ve beraberindekiler, bölgede hummalı bir çalışma sergiledi. 

SAHADA ÖNEMLİ ÇALIŞMA SERGİLEDİ 
Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Merkezi, il ve ilçe teşkilatının hazırladığı temel gıda malzemeleri, kışlık kıyafetler, battaniye, bebek maması, bebek bezi ve temizlik malzemesinin yer aldığı yardım kolilerini ihtiyacı olan bölgelere ulaştırdı.  Ülkü Ocakları, AFAD ile koordineli şekilde arama kurtarma faaliyetlerine destek sağladı.  Depremin meydana geldiği ilk saatlerden itibaren 1200 kişilik ekiple afet bölgesinde yer alan Ülkü Ocakları, çadır üretimi ile çadır kentlerin tuvalet ve banyo ihtiyacını gidermek için de çalışma yaptı. 

AKPINAR: “YARALARI HEP BİRLİKTE SARACAĞIZ”
Ülkü Ocakları Kırıkkale İl Başkanı Oğuzhan Akpınar, bölgede arama kurtarma çalışmalarını tamamladıktan sonra Kırıkkale’ye döndüklerini dile getirdi. Deprem bölgelerinden asla kopmayacaklarını dile getiren Akpınar, “Allah ülkemize bir daha böyle acılar yaşatmasın. Bizler imkanlarımız dahilinde bölgede arama kurtarma ve diğer yardım faaliyetlerine katıldık. Enkaz içinden yaralarımızın kurtarılması çalışmalarını sergiledik. Deprem bölgesinde bulunan vatandaşlarımızın yaralarını hep birlikte saracağız” dedi. 

Haber: Ahmet Gökdemir 


 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.