Ülkü Ocakları’ndan duygulandıran hareket 

Ülkü Ocakları’ndan duygulandıran hareket 
Kırıkkale Ülkü Ocakları İl Başkanlığı, üyeleriyle birlikte anlamlı bir çalışmaya daha imza attı. Ülkücü gençler, Nur Camii bölgesinde yer alan geçitte yer alan şehitlerin fotoğraflarını temizledi. 

HEP BİRLİKTE FOTOĞRAFI TEMİZLEDİLER 
Geçtiğimiz günlerde Gazetekale olarak gündeme getirdiğimiz şehit oğlunun da yer aldığı fotoğrafları temizleyen Şehit Uğur Şahin'in annesi Karkız Şahin'in bu davranışı herkesi derinden duygulandırmıştı. Kırıkkale Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından da gerekli özenin ve önemin gösterildiği fotoğraflarla ilgili bir duyarlı davranışta Ülkü Ocakları İl Başkanlığı’ndan geldi. Ülkü Ocakları’nda bulunan gençler, hem şehit ailelerinin duasını almak hem de belediye yetkililerine destek olmak amacıyla şehitlerin fotoğraflarının temizliğini yaptılar.

ŞEHİTLERİMİZE MİNNETTARIZ 
Ülkü Ocaklarında bulunan gençlerin bu davranışın çevrede bulunan vatandaşlar tarafından büyük takdir topladı. Ülkü Ocakları İl Başkanı Oğuzhan Akpınar, “Kırıkkale vatan için en çok şehit veren bir ilimiz. Bu kapsamda duyarlılık göstererek üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yerine getiriyoruz. Şehitlerimizin fotoğraflarını her hafta Cuma günü temizliğini yapacağız. Bu konuda emeği geçen bütün kardeşlerime teşekkür ederim. Şehitlerimizin ruhu şad, mekanı cennet olsun" dedi. 

Haber: Ahmet Gökdemir 

 

 

 

 

 

 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.