“Umudumuz çok büyük"

“Umudumuz çok büyük"
İyi Parti, CHP ve DP’nin ortak ittifak Sulakyurt Belediye Başkan Adayı Tamer Cihan’ın seçim bürosunun açılışı gerçekleştirildi. Açılışta konuşma yapan Cihan, “Birlik ve beraberlik içerisinde inşallah halkımızın desteğiyle seçimi kazanacağımıza inanıyoruz, umudumuz çok büyük” dedi.

İNŞALLAH KAZANACAĞIZ

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya, Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal ve Ankara Milletvekili Ali Haydar Hakverdi ile birlikte katıldığı, Sulakyurt Belediye Başkan adayı tanıtım toplantısında konuştu. Tüm Türkiye’de olduğu gibi Sulakyurt’ta da ekonomik sorunların can yaktığını söyleyen Kaya, “Gençlerimiz işsiz, gelecekten umutsuz, büyük şehirlere özellikle de Ankara’ya göç ediyorlar.” dedi. “CHP’nin belediyecilik anlayışını ‘çalarak’, ‘kopyalayarak’ manifesto yazanlara, prompterdan okuyanlara sesleniyorum” diyen Kaya, “İktidarınızın geldiği yer son duraktır. Ne Türkiye’ye, ne de kentlerimize vereceğiniz bir şey kalmamıştır.” dedi.

SORUNLARA ÇÖZÜM BULACAĞIZ

Mevcut Belediye Başkanını da eleştiren Kaya, “Sulakyurt’un alt yapısıyla, yol sorunuyla, kanalizasyon problemiyle, halkın ekonomik sorunlarıyla ilgilenmekten çok, ilçedeki hapishanenin kapasitesinin artırılmasıyla ilgileniyor.” dedi. Kaya, “Hapishanenin kapasitesi artarsa Sulakyurtlu geçlerin işsizlik sorunu mu çözülecek? Sulakyurtlu çiftçinin, esnafın sorunları mı çözülecek? Sulakyurt’a yol mu gelecek?” diye sordu.

HER ZAMAN YANINIZDA OLACAĞIZ

Kaya, “Sulakyurt’u gençlerin terk etmeyeceği, yaşanabilir bir ilçe haline getireceğiz. İlçemizin geçim kaynağı olan tarım ve hayvancılığın, teknolojik imkanlar kullanılarak yapılmasını sağlayacağız. Üretilen ürünlerin, en iyi şekilde değerlendirilip, pazarlanması, tüketicinin sağlıklı ve ucuz ürüne ulaşması için gerekli sistemi kuracağız.” dedi. Kaya, “Sulakyurtluları kooperatiflerle tanıştıracağız. CHP’nin ‘Derman Belediyecilik’ anlayışı Sulakyurt’ta da hayat bulacak, halkın derdine derman olacak. Sorunları toplumcu belediyecilik anlayışımızla tek tek çözeceğiz. İşsizliğin ve yoksulluğun önüne geçeceğiz.” dedi.

HALKIN GÖNÜLLERİNİ KAZANACAĞIZ

“1994 yılından bu yana İstanbul’da, Ankara’da, Konya’da ve diğer belediyelerde yapmadıklarınızı şimdi mi yapacaksınız?” diye soran Kaya, “Korku duvarına çarptınız… Şimdi ‘Toplumcu Belediyeciliği’ taklit etmeye başladınız. Gönülleri kırdınız, çocukların ve gençlerin hayallerini çaldınız, Kırıkkale halkı sizin ‘kibir’ abidesi olduğunuzu biliyor artık.” dedi. Senelerdir sürüncemede kalan Sulakyurt-Balışeyh arası 31 km yol sorununun hala çözülemediğin söyleyen Kaya, “Umudumuz çok büyük. Ankara Büyükşehir Belediyesini ve ilçe belediyeleri alacağız, Kırıkkale Belediyesini kazanacağız… Sulakyurt yalnız kalmayacak. Her türlü desteği vereceğiz.” dedi. Kaya, “Sulakyurtlular ‘Derman Belediyecilik’ anlayışını hayata geçirecek olan, CHP Sulakyurt Belediye Başkan adayımızı, 31 Mart’ta kullanacakları oylarla bağılarına basacaklar.” diyerek iddialı konuştu.

Kaynak: İl Gazetesi


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.