Üniversite çalışanlarına ek promosyon 

Üniversite çalışanlarına ek promosyon 
Üyelerinin haklarını korumak amacıyla çalışma sergileyen Tüm Kamu-Sen Sağlık Sendikası, Kırıkkale Üniversitesi ile önemli bir karara imza attı.

ÇALIŞANLAR MUTLULUKLA KARŞILADI 
Kırıkkale Üniversitesi çalışanlarının promosyon ödemesinde iyileştirme yapıldı. Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ersan Aslan’ın onayı ile Tüm Kamu-Sen Sağlık Genel Merkezi tarafından çalışanlara daha önce verilen 14 bin 300 lira promosyona ek olarak 6 bin 435 lira daha eklendi.  

6 BİN 435 LİRA DAHA EKLENDİ
Tüm Kamu-Sen Sağlık Kırıkkale Şube Başkanı Cengiz Gümüş, “Tüm Kamu-Sen Sağlık Genel Merkezimizin 28/07/2022 tarihinde, Üniversitemizin tüm personelleri için 14.300 TL olan promosyon ücretlerinin güncellenmesi için yapmış olduğu yazılı başvurusu Üniversite Rektörü Prof. Dr. Ersan Aslan hocamız tarafından olumlu karşılanmış ve sonucunda tüm bankallar ile Üniversitemiz komisyonu arasında yapılan görüşmelere binaen ek olarak 6.435 TL verilmesi hususunda mevcut banka ile 12/12/2022 tarihinde ek protokol imzalanmıştır. Bu süreçte ve öncesinde ayrıca tüm konularda her daim yanımızda olan Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ersan Aslan hocamıza Tüm Kamu-Sen Sağlık Kırıkkale Başkanı ve Yönetimi olarak teşekkür ediyor, saygılarımızı sunuyoruz” dedi. 

Haber: Ahmet Gökdemir 
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.