Unutulmaz şarkıların sanatçısı Ertan Erşan

Unutulmaz şarkıların sanatçısı Ertan Erşan
Ertan Erşan, başarı merdivenlerini bir bir tırmanıyor. Söylediği şarkılar ve çektiği kliplerle adından sıkça söz ettiren Erşan, ülke genelinde elde ettiği başarılarla Kırıkkaleli hemşehrilerini gururlandırmaya devam ediyor.

MÜZİĞE ADANMIŞ HAYAT
1988 yılında Kırıkkale’nin Sulakyurt ilçesinde dünyaya gelen Ertan Erşan, küçük yaşlarından itibaren müziğe ilgi duymaya başladı. Geleneksel Anadolu aile yaşantısına sahip olan Erşan, Kırıkkale’de başladığı müzik eğitimine, İstanbul’da devam etti. Burada saz üstatlarından eğitimler alan Erşan, henüz lise dönemlerinde köy düğünleri, asker geceleri ve halk eğlencelerinde sahne almaya başladı. Öte yandan Erşan, ulusal televizyon kanallarında yayınlanan müzik programlarında boy gösterdi. 

PROFESYONELLİĞE İLK ADIM
Kırıkkale’nin genç müzisyeni Erşan, ilk profesyonel klibini, 2017 yılında söz ve bestesi kendine ait olan ‘İki Ara Bir Dere’ şarkısı ile yayınladı. Erşan’ın şarkısı ve klibi kısa sürede büyük beğeni topladı. Ertan Erşan, İki Ara Bir Dere şarkısı ile profesyonelliğe adımını atarken, adını da geniş bir kitleye duyurmuş oldu.


ERŞAN’DAN POTPURİ
İlk klibinin ardından çalışmalarına hız veren Erşan, birbirinden dikkat çekici başka klipler de yayınlandı. Kendine has bir ses sahip olan Erşan, sözleri kendine ait olan şarkılar haricinde sevilen şarkıları da seslendirdi. Erşan, ‘Hüdayda, Kesik Çayır, Misket Oyun Havası’ ve ‘Erik Dalı, Düğünü de Yapak Haftaya, Oğlan Şibidik Kız Şibidik’ şarkılarının yer aldığı 2 ayrı potpuriyi de hayranlarının beğenisine sundu.

OY GELİN OY DAMAT, 170 MİLYONA DAYANDI
Ertan Erşan’ın seslendirdiği ‘Oy Gelin Oy Damat’ isimli şarkısı, Youtube’da dinlenme rekorları kırdı. Youtube’a yüklendikten kısa bir süre sonra 100 milyonlar izlenmenin üzerine çıkan ‘Oy Gelin Oy Damat’ şarkısı, ülke genelinde tüm düğünlerde çalındı. Beğenilen oyun havasının şu anki izlenme ise 170 milyona merdiven dayamış durumda ve hızla artmaya devam ediyor.


OY GELİN OY DAMAT’IN DUYGULANDIRAN HİKAYESİ
Ertan Erşan’ın ilginç bir de hikayesi bulunuyor. Evlilik sürecinde bazı nedenler dolayısıyla düğün yapamayan Ertan Erşan Oy Gelin Oy Damat şarkısına çektiği klipte eşi Burcu Erşan’ı oynattı. Zamanında düğün yapamayan çift, klip çekimlerinde gelinlik ve damatlık giyerek rol aldı. Klibin kurgusu ise çiftin evliliği üzerinden ilerletildi.


EN YENİ KLİP ‘YILAN DAĞI’
Yetenekli müzisyenin en yeni klibi ise ‘Yılan Dağı’ oldu. 2022 yılı içerisinde yayınlanan klipte Ertan Erşan kendisi rol aldı. Eylül ayında yayınlanan klip, şuan itibariyle 200 bin görüntülenmeyi geçmiş durumda. Öte yandan klip ise bir hayli beğenilmiş durumda. Karlı ve sisli dağlarda geçen klip, içinde barındırdığı atmosfer ile tam bir kısa film tadında.

Haber: Burak Çalışkan 
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.