Uzat elini Kırıkkale yardım kermesi düzenlenecek 

Uzat elini Kırıkkale yardım kermesi düzenlenecek 
Kahramanmaraş merkezli 11 il genelinde meydana gelen depremin yaralarının sarılması amacıyla hummalı çalışma sergileyen Kırıkkale Belediyesi, bölgelere ulaştırılmak üzere yardım kermesi düzenleyecek. ‘

BİRLİK VE BERABERLİK SERGİLENECEK 
‘Asrın Felaketi’ olarak nitelendirilen ve binlerce insanın yaşamını kaybettiği Kahramanmaraş merkezli 11 il genelinde meydana gelen depremin yaralarının hafifletilmesi amacıyla çalışmalar sürüyor. Bu kapsamda Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ve ekipleri de sahada mücadelesini sürdürüyor. Bu kapsamda Kırıkkale Belediyesi, bölgelere ulaştırılmak üzere yardım kermesi düzenleyecek. ‘Uzat elini Kırıkkale’ adı altında mahalle konaklarının organizasyonuyla yardım kermesi gerçekleştirilecek. 


BÜTÜN HALK DAVETLİ 
Kırıkkale Belediyesi tarafından konu hakkında yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi, “Kırıkkale Belediyesi Mahalle Konaklarımız organizasyonunda düzenlenerek, geliri depremzede kardeşlerimize bağışlanacak olan kermese tüm halkımız davetlidir.   3 -7 Mart 2023 (İlk gün açılış saat 13:00) Nur Camii Külliyesi” ifadesine yer verildi. 

Haber: Ahmet Gökdemir 

 


 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.