Vali Sezer çalışmaları yerinde inceledi

Vali Sezer çalışmaları yerinde inceledi
Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, Çelebi ilçesi ve ilçeye bağlı köylerde yürütülen çalışmaları yerinde incelemek üzere bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, Çelebi ilçesi ve ilçeye bağlı köylerde yürütülen çalışmaları yerinde incelemek üzere bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Beraberinde Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Osman Akbaş, Kaymakam Ramazan Cankaloğlu ve İl Genel Meclis Üyeleri ile birlikte Alıcıyeniyapan ve Halildede köyleri arasında yürütülen asfalt yol çalışmalarını yerinde inceleyen Vali Sezer, incelemelerinin ardından vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşlarımızın sorun ve taleplerini dinleyen Sezer, imkânlar çerçevesinde çözümü için ilgililere talimat verdi. Vatandaşlar Sezer’in ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, sorun ve taleplerine gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı ayrıca teşekkür etti. 

Daha sonra Alıcıyeniyapan İlk ve Ortaokulunu ziyaret ederek öğretmenlerle bir araya gelen Sezer, öğrencilerin akademik başarısının yanı sıra istedikleri takdirde spor ve müzik alanlarında da eğitim alabilmeleri için gerekli çalışmaların yapılmasını isteyerek, bu konuda kendilerine her türlü desteğin verileceğini söyledi.

Okul ziyaretinin ardından Tilkili köy girişine kurulacak olan Köylü Pazarı ve DİNEK Yöresel Ürünler satış alanında incelemelerde bulunan Vali Sezer, yöresel ürünlerin satışının yapılacağı bu alanların ilimizin tanıtımına ve ekonomisine önemli bir katkı sağlayacağını belirtti. Sezer “ Yöresel ürünlerin köylerimizde üretilip, sekiz noktada oluşturduğumuz ‘Kırıkkale Valiliği Yöresel Ürünler Tanıtım Satış Noktalarında bunların köylüler adına pazarlanmasını sağlamayı amaçlıyoruz.” dedi.

Daha sonra Çelebi ilçesine geçen Vali Sezer’i, Kaymakam Ramazan Cankaloğlu, Belediye Başkanı Yaşar Elidemir ve kurum müdürleri karşıladı. Çelebi Belediye Başkanlığı tarafından yürütülen park içi düzenleme, restoran ve kafe çalışmalarını yerinde inceleyen Vali Sezer, esnaf ziyaretinde bulundu. Karayolları Bölge Müdürlüğünce yürütülen Çelebi ilçesi bağlantı yol çalışmalarında da incelemelerde bulunan Sezer, çalışmalara ilişkin olarak yetkililerden bilgi aldı.
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.