Vali Sezer’den oda başkanlarına ziyaret

Vali Sezer’den oda başkanlarına ziyaret
​​​​​​​Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, Ticaret Borsası, Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası, Şoförler ve Otomobilciler Odası ile Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanlığı’na ziyarette bulundu.

ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ ALDI

Ziyaret Programına Ticaret Borsası Başkanlığı’nı ziyaret ederek başlayan Vali Sezer, hizmet binası önünde Ticaret Odası Başkanı Harun Sümer ile yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı. Başkan Sümer’in ziyaretlerinden dolayı Vali Sezer’e teşekkürlerini sunduğu ziyaret, Vali Sezer’in, Ticaret Borsası’nın yürüttüğü çalışmalar hakkında Başkan Sümer’den bilgi almasının ardından sona erdi.

ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Ziyaretlerine Ticaret Borsası ile aynı binada bulunan Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanlığı’nı ziyaretle devam eden Vali Sezer, Başkan Ferman Aldemir ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Aldemir, oda faaliyetleri hakkında Vali Sezer’e bilgi verdi.

HAYIRLI İŞLER TEMENNİSİ

Ziyaret programını Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanlığı’nı ziyaretle sürdüren Vali Sezer, burada Başkan Osman Cebeci ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanmasının ardından, Başkan Cebeci ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Başkan Cebeci’nin nezaketlerinden dolayı Vali Sezer’e teşekkür ettiği ziyaret, bir süre sohbet edilmesinin ardından sona erdi.

ESNAFLARI DA ZİYARET ETTİ

Ziyaret programı çerçevesinde bugün son olarak Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı’na ziyarette bulunan Vali Sezer, burada Başkan Cemil Bora ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı. Karşılamanın ardından Başkan Bora ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Vali Sezer’e nezaketlerinden dolayı teşekkür eden Bora, oda faaliyetleri hakkında Vali Sezer’e bilgi verdi. Ziyaret çıkışında çevre esnafını da selamlayan Vali Sezer, esnafa ‘ hayırlı işler ‘ temennisinde bulundu ve vatandaşlarla yakından ilgilendi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.